Ако ти е литумска ... само дур да се наполни после тоа џабе седи на полнач ... така се полнеа старите никел-кадмиумски батерии ... а такви телефони веќе ретко користат ... пример А35 алкатели некои олд скул шитЗ :helou:Да прашам, како правилно се полни нова батерија за мобилен?
Дали треба 8 часа, 12 часа или пак 3 пати по 12 часа?
Uste da ni kazese za sto ti treba,nesto taka kako marka na proizvodot?Ај ако може некој да ми најде линк за Блутут драјвер да си симнам. Праев формат и ми се избриша.Немам од кај да најдам.
За трансвер на податоци од Компјутер на Телефон. Usb bluetoothUste da ni kazese za sto ti treba,nesto taka kako marka na proizvodot?
cepni tuka sigurno ke se snajdesЗа трансвер на податоци од Компјутер на Телефон. Usb bluetooth
видком или блусолеил драјвер бара?Ај ако може некој да ми најде линк за Блутут драјвер да си симнам. Праев формат и ми се избриша.Немам од кај да најдам.
и проблемот е што сите верзии што ги симнав бараат лиценца. Или имаат ограничен трансвер од 2 мега.апец напиша:блусолеил
Оди во Мобимак/Космофон/Вип и нека ти го сменат бројот во Сервис ЦентаротПипл а литл хелп хијр.... Иам Sony Ericsson w610i после нова година се блокира нешто не ми стигаат пораки... Дали е проб у мојот тел.. Пошо сменив и картица и пак ја нема пораката шо си ја пратив за да проверам дали ми стигаат... Шо се дешава??????