Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

ViM

Член од
25 мај 2006
Мислења
39
Поени од реакции
2
јас друже го кркав истиод бед иако сум манијак по симбиан до сега не сум нашол ниеден програм што работи имаше неколку ама неуспешно, неможев да ставам ни јас флеш анимација...и сеа си купив 6300 и директно ти вика сакаш на позадина или скрин сејвер...и сеа се ми е со флеш анимации...а голем мерак имав на Н80 ката да и ставам ама јебига не се нашол таков некој програм

доколку некој најде нешто вакво нека го постира тука !!!
поздрав :salut:
Фала на одговорот, се утепав барајќи но нет информации за програма или некој туторијал.:cry:

K750i

a.k.a. DualCore
Член од
12 септември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
1
Некој од форумов што е познат со modding на Моторола телефони нека ми се обрати на П.П, ми треба мала помош со додавање скинови во телефонот (не може обично преку USB туку имало многу процедури претходно). Фала!
Види овде
www.mobilejunkies.net

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Имав предвид, некој што веќе го направил тоа (го “хакнал“ телефонот), да ми објасни како се прави тоа и по можност на MSN. Вака во туторијали на Интернет е само општо објаснето.

K750i

a.k.a. DualCore
Член од
12 септември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
1
Па и ова доста би ти послужило ако имаш в3 или л6, зашто за нив има туторијали, а за другите и нема голема разлика. :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Јас имам цркнато една Моторола од премногу хакирачење. Ке си ќутам нема ништо да ти кажам, да не останеш без телефон.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
ок,одамна сум решена да си купам нов телефон и конечно се ограничив на три модела,меѓутоа не знам кој е најасален.моите топ 3 се:
1.samsung d900i
2.samsung u600
3.sony ericsson w910i

ај некој кој се разбира нека ми каже кој е најдобар:барам добра камера што слика и снима,со блиц секако;добар мп3 плеер едноставно сакам телефон што е топ:)
фала однапред:pipi:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.220
Поени од реакции
951
Јас имам цркнато една Моторола од премногу хакирачење. Ке си ќутам нема ништо да ти кажам, да не останеш без телефон.
Не планирам многу да го тинтрам :)
Само еднаш колку да ја овозможам таа опцијата за да можам скинови да додавам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
ок,одамна сум решена да си купам нов телефон и конечно се ограничив на три модела,меѓутоа не знам кој е најасален.моите топ 3 се:
1.samsung d900i
2.samsung u600
3.sony ericsson w910i

ај некој кој се разбира нека ми каже кој е најдобар:барам добра камера што слика и снима,со блиц секако;добар мп3 плеер едноставно сакам телефон што е топ:)
според мене еве ти ја топ листата
1.sony ericsson w910i
2.samsung u600
3.samsung d900i
иако не е подобар на изглед од самсунзите сигурно е поквалитетен со подобра чистина и квалитет на камерата, одличен плеер ...:toe:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе ај пишав овде зошо не знам дали има некоја тема за ова. Ај ако може пишете ми линкови од страници за да симињам теми игри и сл. Зошо имам некој ама премногу се мачни бара регистрирање и сл. Ај ќе ве молам по ПП пишете ми

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па ретко се наоѓа некој форум или страница каде ќе ти дадат информации и бесплатен давнлоуд без регистрација, дури гледам во поново време поинформативните форуми бараат и по 100 поста да имаш за да бидеш член кој ке може да симиња.

п.с. забранети се линкови од други форуми или пак кои содржат пиратерија.
п.п.с. користи гугл :D

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Постои начин да ги исчистам конекторите на SE K750i, или пак да го однесам во мобилара (колку пари кошта тоа отприлика)?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ако не корозирале до толку да се пред распаѓање, кај мене ти е 200 денари значи да ги поминам со контакт спреј + да го отворам телефонот и од внатре и лежиштето и на конекторот внатрешните запци да се исчистат и подигнат.

а имаш опција и сам да ги исчистиш со вата + 96% алкохол, а за одвнатре да им влезеш мораш да имаш и штрафцигер Т6 само долните два штрафа под батеријата ке ги извадиш предната маска е на зглобови, понатака треба горните штрафови од дисплејот да ги извадиш и фолијата од тастатурата полека да ја извадиш нагоре, па конекторот од дисплејот да го откопчаш и на крај флетот за камерата кој иде треба да го подигнеш и да го извадиш од лежиште, потоа ги шириш страничните зглобови и прво едниот дел па другиот ке си излезе и ја влечеш плочата од средната маска и потоа го вадиш конекторот.

имаш и тјуториали на ју туб како да отвориш к750 :D само немам време сега да ги барам...

ivanco

Herbie the Love Bug
Член од
17 јануари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
0
Јас да се пофалам земав Otek 9090 и сега малце помош несто програмциња кај да најдам :)
E и тел. има windows mobile 5 dali mozam da mustavam 6-ka

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
1.samsung d900i
2.samsung u600
3.sony ericsson w910i

Некро ај те молам ти помогни ми во мојот избор, денес додатно ме збунија, го додадов и samsung g800 на листатам, а мислам дека ти си најкомпетентен за мобилни

Kajgana Shop

На врв Bottom