ако имаш гаранција рекламирај ја, ако не купи си кард ридер и форматирај ја или пак стави ја на некој друг телефон кој е соодветен за таа картичка и форматирај го... може да е и некој потежок хардверски дефект на картичката, или појди на некој сервис - до кај 100 денари би ти земале да ја исформатираат и да ти ја средат, се разбира доколку можат т.е. знаат.imam sagem my 411x i nikako ne ja prepoznava memoriskata od 512mb
Имам едно прашање во врска со ова...на еден другар му го украдоа телефонот и го пријави во полиција..ама не го најдоа....а еден чоек што работи со телефони (со sony ericsson) му рекол дека може да се смени имеи-то за 2о мин.Дали ова е вистина или не???и да надокнадам, кога ќе изгубите, најдете или украдете мобилен телефон - полицијата не го бара по GPRS-то туку по имеи бројот, значи телефонот кога ќе дојде до мрежа, регистриираат која картичка го користи и не сум сигурен за лоцирањето, една цајканка ми се пофали дека нивниот систем може и да те лоцира, но логички според мене - не верувам.
vistina e na site sonieriksoni imei se menja za 2 minuti... pozzИмам едно прашање во врска со ова...на еден другар му го украдоа телефонот и го пријави во полиција..ама не го најдоа....а еден чоек што работи со телефони (со sony ericsson) му рекол дека може да се смени имеи-то за 2о мин.Дали ова е вистина или не???
Бај да веј телефонот е sony ericsson k750i...
А на другиве...на пример нокиа...се мења или не?...vistina e na site sonieriksoni imei se menja za 2 minuti... pozz
p.s. neka si kupi nov telefon!!!
pa ne bash za 2min, kaj cid49 k750 moze i vise od pola saat da mu odzeme, da go vpise pravilno GDFS-to, kako i da e na nitu eden sonierikson nemoze da se smeni OTP-imejot, sto znaci deka na slednoto flesuvanje, update ili slicna softverska servisna usluga ke se vrati fabrickoto imei.vistina e na site sonieriksoni imei se menja za 2 minuti... pozz
p.s. neka si kupi nov telefon!!!
Ги мразам samsung телефоните е баш од ова, проблемот со инсталирање на игри поради заштитата, и јас имам samsung најлесно ќе ставиш преку WAP дирекно од телефонот, зошто преку bluetooth или data kabel ти требаат сериски кодови и незнам што уште не....Aj nekoj ako znae kako da stavam java igrici ili softver vo samsung d900i