- Член од
- 25 ноември 2014
- Мислења
- 71
- Поени од реакции
- 10
Sony Xperia E4G
Sony Xperia E4
Samsung Galaxy Trend Plus
Кој е најдобар од овие?
Sony Xperia E4
Кој е најдобар од овие?
Xperia e4g е мојот предлог.Самсунг иако е самсунг е послаба класа хардвер од сонито.е4г има подобар хардвер од е4 ама и за малку помал екран,ама тоа не е битно пошто имаш 4г конекција.ако зимаш од вип на special тарифа сите ти се 0 денари.така да сони е4г.поззSony Xperia E4G
Sony Xperia E4
Кој е најдобар од овие?
Извади батеријата и пак стави ја, стави го на полнач и нека стои пола саат па пробајимам alcatel idol 2 и не сака да се уклучи. полна беше батеријата, а ни ми паднал ни ништо.
пробав го ставив на полнач. иначе не се вади бареријата фабрички затворен е. на сервис треба изгледаИзвади батеријата и пак стави ја, стави го на полнач и нека стои пола саат па пробај
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Ако сакаш квалитетна промена таа е цената, се работи со ув лепак како фабрички што се лепениЗдраво...
Вчера ми падна телефонот и го скршив стаклото на екранот.. па ме инетресира кај можам најефтино да го сменам. Се работи Note 2 ... до сега прашав во и бутик и таму ми бараат 2500 . Пооефтина варијанта ?
Алкателите знаат да рикнат оддеднаш, треба да се отвори да се видипробав го ставив на полнач. иначе не се вади бареријата фабрички затворен е. на сервис треба изгледа
Која верзија ја имаш моментално? веројатно имаш 4,1 па имаш надградба за 4,2,2 ... прочитај коментари за новиот софтвер, мада на тие телефони може и да се успориДостапно е ново системско ажурирање...одамна ми стои и не сум го ажурирал , да го ажурирам или не , сеплашам да не ми го закочи телефонот инаку станува збор за Sony Xperia L??
Ажурирав сега имам 4,1 одма после ми стигна ново ажурирање да го инсталирам или не ??Која верзија ја имаш моментално? веројатно имаш 4,1 па имаш надградба за 4,2,2 ... прочитај коментари за новиот софтвер, мада на тие телефони може и да се успори