Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Многу здраво за готово ја зеде работава и се напна за ништо. :) Само дебатираме околу телефоните, не се натегаме на празно. Не ти го кењам изборот на телефонот ако доби таков впечаток, чим ти се погодил и чим те служи - одлично! Мило ми е што си задоволен. За тие пари си имаш одличен телефон. Меѓутоа јас сакав на членот да му доловам што чини а што не чини кај телефоните. За тие пари е добар, да, меѓутоа многумина се жалат.

Кажав и јас се што имав на темата, членот што беше заинтересиран за купување еден од овие два телефони, добро нека се распраша и нека си размисли која му е посоодветна варијанта, и нека си одлучи сам што му одговара повеќе. :)
Другар не сватив здраво за готово и не се напнав воопшто, си добил погрешен впечаток :) Кажав дека неми се натега повеќе бидејќи едноставно мислам дека членот кој праша доби доволно информации и за двата модела па изборот е сепак негов :гик:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
3Gs-от за запишување контакти и пораки ќе го чуваш? :pos:
3GS - компјутер/телефон/гемче :) / медиа плеер, рутер, телефон, пораки, магии.....
Другиов, колку да се јавам негде :)
--- надополнето: 20 октомври 2012 во 11:54 ---

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Ај ако може помош,сакам да се пуштам на интернет имам активирано дневен пакет и коа идам да уклучам ви - фи и кај мобилната мрежа пишува сервис недостапен (a ставено е на On)? Пред 2-3 дена све си беше ок,си се поврзував со интернет,од коа се појави ова кај мобилна мрежа сервис недостапен неможам на интернет . (Иначе имам мобилен хтц оне в)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ај ако може помош,сакам да се пуштам на интернет имам активирано дневен пакет и коа идам да уклучам ви - фи и кај мобилната мрежа пишува сервис недостапен (a ставено е на On)? Пред 2-3 дена све си беше ок,си се поврзував со интернет,од коа се појави ова кај мобилна мрежа сервис недостапен неможам на интернет . (Иначе имам мобилен хтц оне в)
лол тоа нема веза со вифи. Вифи е да се приклучиш на локална мрежа а не на 3г. Треба да уклучиш data traffic за да имаш нет и ако со тоа не работи треба да го подесиш телефонот. Во зависност на кој оператор си, барај на страната и ќе најдеш подесувања, ќе ти стигне како порака ќе го конфигурираш и толку:) И во секој случај за да имаш нет тоа data traffic мора да ти биде штиклирано

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
ОК. Мислам дека тука ќе престанам, кажав што мислев кажа и ти така да муабетот е завршен се друго би било само натегање на празно (мојте слики се поубави, моето видео е поубаво и.т.н.). А ќе ти одговорам само на болдот. Jelly Bean CyMod ќе стигне многу скоро, девелоперите од XDA го привршуваат така да и тоа ќе биде. ;)
За кој модел,за ОТ-991 или ОТ-995?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Имам LG GT540 Optimus верзија 2.3.7 (cyanogen mod 7) и имам проблем со Wi-fi. Значи до вчера ми работеше, денеска пробувам несака. Стискам на wi-fi конекција, ми пишува Connecting а несака да најде ниту 1 мрежа ни да се конектира. Што има за решение?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Имам LG GT540 Optimus верзија 2.3.7 (cyanogen mod 7) и имам проблем со Wi-fi. Значи до вчера ми работеше, денеска пробувам несака. Стискам на wi-fi конекција, ми пишува Connecting а несака да најде ниту 1 мрежа ни да се конектира. Што има за решение?
Пробај со хард ресет

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Пробај со хард ресет
Последниот пат кога му направив hard reset ми откажа маркетот, па затоа морав да го апдејтирам (2.3.7) за повторно да ми работи.. сега ако направам, хард ресет и ако повторно ми се сјеба маркетот, што ќе се прави?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.710
Поени од реакции
31.795
,,,,,HELPPPPPPPPPPP,,,, doma e rat,,,,,,,,samsung galaxi mini II,,,,,,na koj nachi ,,e mozhno telefonchevo da se povrze so PS,,,,,,doma e tepachka ,,,,pomosh drushtvo,,,,,:cuc:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
,,,,,HELPPPPPPPPPPP,,,, doma e rat,,,,,,,,samsung galaxi mini II,,,,,,na koj nachi ,,e mozhno telefonchevo da se povrze so PS,,,,,,doma e tepachka ,,,,pomosh drushtvo,,,,,:cuc:
Од мемориската да вадиш ствари?
поврзи го на пц лизни ја завесата надоле иди на усб конекшн стисно маунт и ќе ти ја отвори мемориската

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
izbrisi se vo wifi sto imas dosega najdeno, i mene taka mi pravese dodeka ne go otkriv ova
ke gi izbrises dosega site najdeni wiwfi sto si gi imal, vo wifi seting ke odis

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Последниот пат кога му направив hard reset ми откажа маркетот, па затоа морав да го апдејтирам (2.3.7) за повторно да ми работи.. сега ако направам, хард ресет и ако повторно ми се сјеба маркетот, што ќе се прави?
Што ти се сјебал? да си имал 1,6 верзија?
или направи форгет на мрежата па пак стај се, ресетирај рутер нешто

Kajgana Shop

На врв Bottom