Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Како да активирам 3Г интернет (тоа кај и да сум да имам нет) на ВИП роденденска со VIP Droid XL?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Само до тоа да немам е или да не работат во позадина? Оти ги гаснам тие што не ми требаат, некои и да ги угаснам Андроидот пак си ги покрева и пак има мало кочење понекогаш
da nemash <3

Christian Lovato

stonecold
Член од
2 април 2012
Мислења
601
Поени од реакции
272
Знае ли некој дали во Македонија воопшто некаде се продаваат Huawei телефони, освен T-Mobile што нуди некои пластични брендирани budget friendly играчки. Гледам сега на сајтот, и стварно имаат многу јаки модели, со добри перформанси и супер дизајн, а гледам у странство коштаат упола од телефоните што ги продаваат позвучните компании, а се на исто хардверско ниво од нив, па може и подобро.
Јас имам Хјуавеи Харли, многу добар и компактен е а и многу ефтин, проблем е што ако инсталираш многу апликации кочи, но и да е преполн со песни и слики ништо не му е додека не инсталирам повеќе од 10 апликации и игри поголеми од 1мб.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Исто ке биди и на Ice Cream? Па 512 RAM има, која е целта ако не можи да се инсталират 50-тина апликации :D
Тоа незнам, пробај деинсталирај од тие 50тина апликации едно десетина и ќе видиш како ќе реагира:)

Член од
4 февруари 2011
Мислења
29
Поени од реакции
5
Дали ја продолжија вип роденденскана понуда пошто имаше информации дека ке ја продолжат или до 4 -ти или 14-ти?Ако некој знае нека пиши.

Член од
13 март 2012
Мислења
478
Поени од реакции
128
Што мислите ке дојде во македонија Алкател от-997 или да не го чекам.Гледам има многу добри карактеристики dual core 1ghz и 8мп камера.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Нешто заебава телефонот у последно време. Кога го поврзам со УСБ ја покажува музиката што ја има на него, значи исполнета картичка, а после ги нема песните во телефонот. Што може да биде?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Нешто заебава телефонот у последно време. Кога го поврзам со УСБ ја покажува музиката што ја има на него, значи исполнета картичка, а после ги нема песните во телефонот. Што може да биде?
Не сме баба ванѓи да предвидиме што телефон имаш :)
најверојатно вака ми личи дека треба да направиш апдејт на мјузик плеерот да ги прочита новите песни
пиши што тељ имаш

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Имам HTC Desire HD и кога го поврзувам со усб не ми го покажува на компјутер за да можам да префрлам податоци, туку само се полни. Пробав ги менував опцииде и пак исто. Инаку во него имам мемориска од 16гб. Чаре некое?

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Имам HTC Desire HD и кога го поврзувам со усб не ми го покажува на компјутер за да можам да префрлам податоци, туку само се полни. Пробав ги менував опцииде и пак исто. Инаку во него имам мемориска од 16гб. Чаре некое?
Оди на htc официјалната страна и спушти си драјвери или pc manager и ќе немаш проблеми.

Via alcatel ot 995

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Купив некој Xperia Tipo и проблемот е во то шо го кладов да си полни и сега по неколку часа кога се обидувам да го пуштам не сака да се пушти :) Значи само си трпка тоа ламбичето црвенко и телефонот не стартува. Гледав на нетов и други го имаат тој проблем поради некој баг, но не најдов некое салам решение (освен да го однесам утре од каде што го купив) Да не му паѓа на некој на ум што може да е работата?

Член од
26 септември 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
здраво... купив sony xperia p и имам проблем со wi-fi конекцијата....одвреме навреме конектира и може да се отвара нешто за читање но не може да се гледа видео на you tube...забележав дека кога wi-fi е уклучен на телефонот укочува нетот на лаптопот...можно ли е да доаѓа до некој конфликт? ве молам дали некој може да ми помогне во врска со ова...го имам 2 дена...претходно интернетот беше сјаен но не сум бил на wi-fi туку на мобилен интернет па фала богу заприметив нареме зашто веднаш сум потрошил 0.5 гига :) имам рутер TP-link...

Kajgana Shop

На врв Bottom