КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
Како да активирам 3Г интернет (тоа кај и да сум да имам нет) на ВИП роденденска со VIP Droid XL?
da nemash <3Само до тоа да немам е или да не работат во позадина? Оти ги гаснам тие што не ми требаат, некои и да ги угаснам Андроидот пак си ги покрева и пак има мало кочење понекогаш
Јас имам Хјуавеи Харли, многу добар и компактен е а и многу ефтин, проблем е што ако инсталираш многу апликации кочи, но и да е преполн со песни и слики ништо не му е додека не инсталирам повеќе од 10 апликации и игри поголеми од 1мб.Знае ли некој дали во Македонија воопшто некаде се продаваат Huawei телефони, освен T-Mobile што нуди некои пластични брендирани budget friendly играчки. Гледам сега на сајтот, и стварно имаат многу јаки модели, со добри перформанси и супер дизајн, а гледам у странство коштаат упола од телефоните што ги продаваат позвучните компании, а се на исто хардверско ниво од нив, па може и подобро.
Исто ке биди и на Ice Cream? Па 512 RAM има, која е целта ако не можи да се инсталират 50-тина апликацииda nemash <3
Тоа незнам, пробај деинсталирај од тие 50тина апликации едно десетина и ќе видиш како ќе реагираИсто ке биди и на Ice Cream? Па 512 RAM има, која е целта ако не можи да се инсталират 50-тина апликации![]()
Не сме баба ванѓи да предвидиме што телефон имашНешто заебава телефонот у последно време. Кога го поврзам со УСБ ја покажува музиката што ја има на него, значи исполнета картичка, а после ги нема песните во телефонот. Што може да биде?
Оди на htc официјалната страна и спушти си драјвери или pc manager и ќе немаш проблеми.Имам HTC Desire HD и кога го поврзувам со усб не ми го покажува на компјутер за да можам да префрлам податоци, туку само се полни. Пробав ги менував опцииде и пак исто. Инаку во него имам мемориска од 16гб. Чаре некое?
Го имам тоа HTC Sync, но не ми го покажува телефонотОди на htc официјалната страна и спушти си драјвери или pc manager и ќе немаш проблеми.
Via alcatel ot 995