Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
26 септември 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
има ли некој xperia arc s? и дали е задоволен од овој телефон...

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Јас знам тројца другари со Арк С. Од тоа што знам сите се задоволни, особено со понискава цена во ВИП, солидна големина на екран, солидна камера и добри технички спецификации. Нема да згрешиш да земеш, ако има :).

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
со мислење ми давате за sony miro дали е добар да се земит и да ми казит некој дал е убав за користење во смисла дали кочит,дали е осетлив на допир,и дали е голем ко ајфонон 4 негде така или пак мало е во споредба со него ....до сега од сите со ги видов теелфони овај ми е најефтин и ми е добар за тие пари,за појке неможам да си дозволам сега за сега,па и на мирово видов на гсмарена дека по 8.9 му е оцена за перформанси и други работи..

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Јас знам тројца другари со Арк С. Од тоа што знам сите се задоволни, особено со понискава цена во ВИП, солидна големина на екран, солидна камера и добри технички спецификации. Нема да згрешиш да земеш, ако има :).
Ако не ти е тешко да ги питаш, дали им загрева, на игри/интернет и слично

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ако не ти е тешко да ги питаш, дали им загрева, на игри/интернет и слично
Ќе ги прашам, ама да знаеш дека сите телефони загреваат при интензивно играње или сурфање. Некои помалку, некои повеќе. Можно е некој модел да загрее многу посилно, да е практично жежок, ама ептен ретко сум приметил такви случаеви (1-2).

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ќе ги прашам, ама да знаеш дека сите телефони загреваат при интензивно играње или сурфање. Некои помалку, некои повеќе. Можно е некој модел да загрее многу посилно, да е практично жежок, ама ептен ретко сум приметил такви случаеви (1-2).
Оно загрева, до дека сум на нет или играм, по гасење на тоа за 2-3 минути е у нормала.
И да има ли некоја апликација - кога ми е заклучен телефонот да не функционира 3g/wifi

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Оно загрева, до дека сум на нет или играм, по гасење на тоа за 2-3 минути е у нормала.
И да има ли некоја апликација - кога ми е заклучен телефонот да не функционира 3g/wifi
Кај сите смартфони скоро е така.

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Сличен телефон на Сони типо со перфоманси и цена? и дали некој го има и како е задоволен?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Барам информации, искуства со Нокиа C5 5mp http://one.com.mk/one-mobilni/product/nokia-c5-5mp.html а воедно би сакал конечно од тмобиле да прејдам на оне.
Ми се расипа после 4годишно користење нокиа 5310 експрес мјузик, дугмињата за јавување, склопување како и мени дугмињата ден по ден откажаа скроз. Пробав да го растурам но со некои лепкови изгледа е лепена тастатурата и маската се изнамачив а можеби го и расипав уште повеќе, божем да ја исчистам тастатурата, ништо не направив. Би сакал добра замена за оваа нокиа па ја приметив C5. Дали некој го има користено и каков е, има ли маани/нема ли? Не ми се битни wi-fi, фејсбук, екран на допир, бла бла бла, чисто класичен телефон кој држи батерија, и по некоја мп3 да слушнеш и некоја слика да сликаш, да има блиц итн. Во меѓувреме ќе го оставам 5310 на сервис па ако не е голем квар, ќе си го направам телефонот.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
има ли некој xperia arc s? и дали е задоволен од овој телефон...
Јас имам, го зедов пред месец од ВИП, ама го користам на ОНЕ. Батерија ден и пол, два најмногу и тоа со чепкање, wi-fi и играње. Се си е ОК, буквално можи да си правиш што сакаш со апликациите и сурфањето на нет и плус имаш Sony Mobile BRAVIA Engine па твоите видеа секогаш ке бидат поубави од тие кои немаат, баш споредувавме Arc S и Xperia Play, видеата и youtube се друг муабет на Arc S :) . За загревање загрева, ама не е страшно, сите смартфони загреваат, не е да не можи да се држи од жештина. Имаш и update за Ice Cream, јас уште немам преминато на Gingerbread сум. Е сега понекогаш подзакочва, мало лагирање, ама се сеќава, 1000 апликации инсталирав и одинсталирав :P и еве прашање од мене за поискусните корисница на андроид, дај кажете некое решение за лагот, го користам Task Killer-от ама не помага многу. Дали му треба рутирање или Ice Cream Sandwich ќе поможи?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Јас имам, го зедов пред месец од ВИП, ама го користам на ОНЕ. Батерија ден и пол, два најмногу и тоа со чепкање, wi-fi и играње. Се си е ОК, а за загревање загрева, ама не е страшно, сите смартфони загреваат, не е да не можи да се држи од жештина. Имаш и update за Ice Cream, јас уште немам преминато на Gingerbread сум. Е сега понекогаш подзакочва, мало лагирање, ама се сеќава и еве прашање од мене :) дај кажете некое решение, го користам Task Killer-от ама не помага многу. Дали му треба рутирање или Ice Cream Sandwich ќе поможи?
Гледај да немаш многу апликации инсталирано, зошто тие ја земаат меморијата и почнува да кочи.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Гледај да немаш многу апликации инсталирано, зошто тие ја земаат меморијата и почнува да кочи.
Само до тоа да немам е или да не работат во позадина? Оти ги гаснам тие што не ми требаат, некои и да ги угаснам Андроидот пак си ги покрева и пак има мало кочење понекогаш

Kajgana Shop

На врв Bottom