Провери би требало да имаш 4.0.4 апдејтДенеска зедов Xpera Arc S
Па да прашам во сетингс стои верзија 2.3.4 Што како иде тоа треба период да помине за да дојде апдејт у мкд
Фала фала, тек го учам што и како има, до сеа најмногу камерата ми остави добар впечаток како и тачот. Тек ќе почнам друго, инаку коа идам апдејт, вика дека е најновиот :SПровери би требало да имаш 4.0.4 апдејт
п.с. со здравје да го користиш, од поновиве големи телефони бр.1 ми е заради тоа што предобро лежи во рака другото и не му е нешто...
Епа почекај да излезе за тој пазар за којшто е наменет твојот арк, не си играј со кастом ствари ромовиФала фала, тек го учам што и како има, до сеа најмногу камерата ми остави добар впечаток како и тачот. Тек ќе почнам друго, инаку коа идам апдејт, вика дека е најновиот :S
Секако и овој е арен, ми предолжи еден да го рутирал ( шо се разбира у ова ) демек имам малку меморија за апликации и слично Али не се нафатив, уште одма со тие ствариЕпа почекај да излезе за тој пазар за којшто е наменет твојот арк, не си играј со кастом ствари ромови
батали нов ти е, зезнати се мобико може гаранција да не ти признаатСекако и овој е арен, ми предолжи еден да го рутирал ( шо се разбира у ова ) демек имам малку меморија за апликации и слично Али не се нафатив, уште одма со тие ствари
Инаку што како треба да подесам, пошто прв пат со андроид работам, за да можам и интернетот од вип, што е 1000мб да го користам.батали нов ти е, зезнати се мобико може гаранција да не ти признаат
Мразам сетинзи за нет од провајдер, отиди во вип ќе ти подесат, исто така незнам ни како иде дали се доплаќа пошто не користамИнаку што како треба да подесам, пошто прв пат со андроид работам, за да можам и интернетот од вип, што е 1000мб да го користам.
И по надминување на тие не се доплаќа туку намалува брзината така ? Ч)
Секако ми е у понудата и договорот Ќе видам сигурно има нешо и на странатaМразам сетинзи за нет од провајдер, отиди во вип ќе ти подесат, исто така незнам ни како иде дали се доплаќа пошто не користам
Има сетинзи за Sony ericsson T610Секако ми е у понудата и договорот Ќе видам сигурно има нешо и на странатa
Па тука се негде со цената, ајфонот би требало побрзо да го продадешДали вреди да се трампа нокиа е72 1година стара но со уште 12 месеци гаранција за iphone 3g 8 g?