Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
МожеDali e mozno da se pronajde izguben telefon iphone primer nekako?
МожеDali e mozno da se pronajde izguben telefon iphone primer nekako?
Ke treba da se prijavi vo policija nesto so seriski broj, ne znam kako e??Може
Да, во полиција со имеи и во операторот т-моб примерKe treba da se prijavi vo policija nesto so seriski broj, ne znam kako e??
апашите одамна знаат за ИМЕИ и потрагата од операторите, се научија одамна како одат тие работи па си се менуваат со апашите од соседните држави. Битола, Прилеп, Кавадарци, Гавгелија ги трампаат со грците и така натаму, д а не набројувам беспотребно, ја свати поентата.така да ајфонот твој сигурно завршил надвор од границите.Да, во полиција со имеи и во операторот т-моб пример
само што никој нема да се замара да го најде
ние со врски ваму таму па пак не го најдоа ајфонот што го изгуби брат ми
да сум на твое место, би го зел xperia mini.Се двоумам што да одберам помеѓу HTC Desire C i Xperia Mini Ако може да ми предложете кој да го купам? Со цените се скоро исти
Знам де јбг јасно ми е и јас работам со телефони знам дека го пратиле за косово мосовоапашите одамна знаат за ИМЕИ и потрагата од операторите, се научија одамна како одат тие работи па си се менуваат со апашите од соседните држави. Битола, Прилеп, Кавадарци, Гавгелија ги трампаат со грците и така натаму, д а не набројувам беспотребно, ја свати поентата.така да ајфонот твој сигурно завршил надвор од границите.
Земи си Desire C, минито е стварно мини како ќибритче е ќе се оќореш на негоСе двоумам што да одберам помеѓу HTC Desire C i Xperia Mini Ако може да ми предложете кој да го купам? Со цените се скоро исти
HTC One V само провери дали има флеки на екран, на белата позадина кога ќе стартува, ако има не земај ич ќе се мафташ по сервиси и ќе си имаш гратис нервозиСакам да купам нов мобилен и се двоумам помеѓу HTC One V i LG Optimus L7 P700. Кој би ми го препорачале?
S5260 од овие три
Ако веќе бираш од овие два тогаш земи го S.E. Xperia Tipohttp://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=257
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=274
Не се разбирам со мобилни баш,добар ли е некој од овие 2 ?