Lajce
Не за сркање
- Член од
- 19 април 2006
- Мислења
- 997
- Поени од реакции
- 116
Вториот е подобар.Ми требаат мислења за Sony Xperia tipo и Sony Ericsson Live with Walkman. Боља варијанта кој е, поисплатлива, дали вредат за парите и слично?
Вториот е подобар.Ми требаат мислења за Sony Xperia tipo и Sony Ericsson Live with Walkman. Боља варијанта кој е, поисплатлива, дали вредат за парите и слично?
Да ама и цената му е подобра... Вреди 2-3 илјади повеќе да се дадат за него? Плус постар е...Вториот е подобар.
Има сега водоотпорен Сони.Bad luck Emilija, еднаш ќе зеам така поубав телефон и после 3 дена во вода ќе ми паднит. Совет? Телефонот беше можда 2 секунди во вода пред да го иставам. Батеријата одма ја тргнав, колку што можев со салфетка избришав од водата, сеа така расклопен ми седи. За колку време да го вклучам?
Арк С е подобар.Се мислам помеѓу овие два телефони па ми треба мислење од некој кој повеќе се разбира:
Sony ericsson Arc S
Sony xperia Miro
Па нели имаат опција Т-Мобајл да можат да ти кажат чив е бројот на постпејд. Би требало да ти го кажат.Не е баш за овде ама поврзано е.
Што треба на направам за да дознаам кој е сопственик на број од Т-Мобиле?
Дали има потреба од некои плаќања,некои пријави во полиција(пошо претераа цела вечер со ѕвонење)?
Па планирам малку да им го подгорам газенцето.
Компарација мечка - лисица. Arc S-от нормално.Се мислам помеѓу овие два телефони па ми треба мислење од некој кој повеќе се разбира:
Sony ericsson Arc S
Sony xperia Miro
Ќе може ли некој да дае помош или не...Итно еЕпа вака имам Нокиа C2 и кога одам на интернет ми излева ова:
Аутентификацијата на пакет дата. е неуспешна...Линкот не е достапен До сеа не сум активирал пакет дата па ако можи некој да ми даде упатства . Благодарам однапред ...поздрав