Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
3 февруари 2012
Мислења
120
Поени од реакции
20
Го користи некој Водафон смарт 2 , како е задоволен со перфомансите, како што видов тачот му лета.. некој ако го користи нека сподели искуства :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Bad luck Emilija, еднаш ќе зеам така поубав телефон и после 3 дена во вода ќе ми паднит. Совет? Телефонот беше можда 2 секунди во вода пред да го иставам. Батеријата одма ја тргнав, колку што можев со салфетка избришав од водата, сеа така расклопен ми седи. За колку време да го вклучам?
Има сега водоотпорен Сони. :icon_mrgr:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Се мислам помеѓу овие два телефони па ми треба мислење од некој кој повеќе се разбира:

Sony ericsson Arc S

Sony xperia Miro

Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
Имам Black Berry Curve и сакам да знам како да напраам за да имам WI-Fi , и ми се појавува : Provisioning Wi-Fi Profiles ... Enter this PIN into your wireless router : xxxxxx .. Сега незнам како да го решам проблемот ако може помош .. фала

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.166
Поени од реакции
25.321
Доколку знае некој некоја добра GPS апликација, за offline mode нека пише, OS Android. Каде што може да се подеси мапата и да си работи offline.

Однапред благодарам

B

BooBojan

Гостин
Не е баш за овде ама поврзано е.
Што треба на направам за да дознаам кој е сопственик на број од Т-Мобиле?
Дали има потреба од некои плаќања,некои пријави во полиција(пошо претераа цела вечер со ѕвонење)?
Па планирам малку да им го подгорам газенцето.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не е баш за овде ама поврзано е.
Што треба на направам за да дознаам кој е сопственик на број од Т-Мобиле?
Дали има потреба од некои плаќања,некои пријави во полиција(пошо претераа цела вечер со ѕвонење)?
Па планирам малку да им го подгорам газенцето.
Па нели имаат опција Т-Мобајл да можат да ти кажат чив е бројот на постпејд. Би требало да ти го кажат.
--- надополнето: 8 септември 2012 во 09:54 ---
Се мислам помеѓу овие два телефони па ми треба мислење од некој кој повеќе се разбира:

Sony ericsson Arc S

Sony xperia Miro

Компарација мечка - лисица. :ROFLMAO: Arc S-от нормално.

Член од
30 август 2009
Мислења
262
Поени од реакции
78
Епа вака имам Нокиа C2 и кога одам на интернет ми излева ова:
Аутентификацијата на пакет дата. е неуспешна...Линкот не е достапен (n) До сеа не сум активирал пакет дата па ако можи некој да ми даде упатства . Благодарам однапред ...поздрав :)
Ќе може ли некој да дае помош или не...Итно е

Kajgana Shop

На врв Bottom