Па моментално таа е цената даАј вака сега
Ајфон 4С, бел, 16Г, Neverlock, од Америка, користен 5-6 месеци (не гребнат, не е паѓан)... ми го нудат за 400 евра...вреди? или многу?
Скапо е...на друбар за 400 долари му го донесијаАј вака сега
Ајфон 4С, бел, 16Г, Neverlock, од Америка, користен 5-6 месеци (не гребнат, не е паѓан)... ми го нудат за 400 евра...вреди? или многу?
НЕВРЛОК беше и тој или на некој оператор заклучен па ставал x-sim?Скапо е...на друбар за 400 долари му го донесија
Инче доларот е околу 44 денари а еврото 62 па сега гледај колку сакаат поскапо да ти го продадат !
Од овие тука Arc S можеби е најдобар телефон. Голем екран, солидни карактеристики, одлична камера и за таа цена е супер. Брат ми има One V, и е задоволен, ама помал е екранот. Ако имаш пари, земи го Арк С, барем ќе земеш супер телефонче и 500 денари ќе ти останат за 2-3 пијачки низ град вечерта .Поздрав до сите на форумов.Барам помош за кој од овие телефони да го изберам.Денес ми истекува договорот од Вип и приморан сум да го продолжам,па планирам да си земам некој мобилен со оваа роденденската тарифа што им е актуелна...
Vo pri pejd kolku e ?Од овие тука Arc S можеби е најдобар телефон. Голем екран, солидни карактеристики, одлична камера и за таа цена е супер. Брат ми има One V, и е задоволен, ама помал е екранот. Ако имаш пари, земи го Арк С, барем ќе земеш супер телефонче и 500 денари ќе ти останат за 2-3 пијачки низ град вечерта .
Не пишува цена за припејд. Ако си на ВИП сврти на 077 1234 и прашај кај оператор. Ако не, пиши им мејл или оди до некој салон. Прилично брзо одговараат на мејлови.Vo pri pejd kolku e ?
Јас си помислив за овојНе пишува цена за припејд. Ако си на ВИП сврти на 077 1234 и прашај кај оператор. Ако не, пиши им мејл или оди до некој салон. Прилично брзо одговараат на мејлови.
Дефинитивно број еден од овие е Arc SПоздрав до сите на форумов.Барам помош за кој од овие телефони да го изберам.Денес ми истекува договорот од Вип и приморан сум да го продолжам,па планирам да си земам некој мобилен со оваа роденденската тарифа што им е актуелна...
Оддамна не сум ги прател телефониве,но планирам да дадам до 12000 денари максимум(сега добро не значи дека сите да ги потрошам,туку подобро ќе биде и да остане нешто )
Значи да не должам многу изборот е меѓу овие.
-HTC One-V (10500 денари)
-HTC Desire C (7000 денари)
-Sony Arc S (11500 денари)
-Samsung S5830 (6500 денари)
-Sony Walkman (5500 денари)
-Lg Optimus 5 (6500 денари)
-Lg Optimus Me (1500 денари)
-Sony Tipo (3000 денари)
-Sony Xperia Go (овој треба да прашам дали го имаат)
Што велите вие.Мене реално највеќе ми е желба некој од двата модела на HTC,бидејќи гледам многу ми ги фалат во последно време.Викаат биле чекор над другите марки.Колку е вистина незнам...Значи погоре ги пишав цените за да помогнам,на некој друг доколку потпишува договор.
Ми треба ваша помош,кој од овие е најдобар избор за цената и зашто мислите така.Реално најбитно ми е да има Гпс и ви-фи.Ќе ми треба и за фрее мапи,бидејќи многу одам на пат,а за времето кое следи уште повеќе ќе бидам надвор од Мк,па затоа и мапи ми се потребни!!!!
Мобилни фанатици!!!Ги чекам вашите предлози....