Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Некој да знае на samsung galaxy S3 колку пари би било стакло да се смени?
"Стаклото" што ти го викаш е комплетен екран со тач не се двои и е троа соленко околу 180-200 евра

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Imam HTC DESIRE HD... Sakam da stavam kirilica za pisuvanje, ama ne mozam... Simnuvam makedonska kirilica odam po propisanoto i pak ja nemam... Može li nekoj podetalno da mi objasni..???

Fala...
Јас имам ХТЦ десајр ХД со подршка за МК Кирилица, оди во сетинг има таму што покажува таа апликација што си инсталрал за подршка и селектирај таа да биде примарна и рестартирај и толку;)
всушност кај сетингот кај langues and keyboard и таму почни селектирање.

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Некој ми испратил говорна порака, па сега без прекин ми стигнува нова смс за да ме извести за тоа. Говорната порака неможам да ја отворам затоа што немам активирано таква опција, пa дури почна да ми се укочува телефонот од што постојано ми стигнува смс.
Пробував во нагодувањата, во инфо сервис и во опциите за говорни пораки меѓутоа што и да променам, повторно проблемот останува.
Може некој да ми помогне со решението? :)

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Samsung Galaxy S III vs Apple iPhone 4S?

Може некој да ми каже кој е подобар, перформанси, квалитет итн? Фала однапред :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

Може некој да ми каже кој е подобар, перформанси, квалитет итн? Фала однапред :)
Самсунгот !
Имаш споредби за све на јутуб самсунгот е подобар !

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Види, ако споредуваш хардвер и тоа што е вградено во Самсунгот, веројатно е подобар од 4С. Самсунгот работи одлично, го немам ама го имам доста чепкано и ќе го купам во септември кога ќе продолжам договор.
Од друга страна iPhone-от има други предности. Моментални апдејти, според некои подобар софтвер. Поголем број на апликации, и веројатно поквалитетни, иако андроид опасно се приближува на тоа. Позатворен е ајфоност за работа, андроидот е поотворен. И двата се одлични телефони, со тоа што ајфонот во октомври полни една година, а Самсунгот е „стар“ само 2-3 месеци. Ако сакаш да зимаш нов ајфон, дефинитивно е подобро да почекаш да излезе iPhone 5, кој се очекува на 12 септември, а брзо и кај нас во Т ќе го има. Лично, Самсунгот ми е фаворит, и андроид генерално. Ама не мора да е за тебе.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

Моментално е подобар сгс3 ама почекај да излезе 5чето ајван ќе биде первержн :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Во кој оперативен систем и хакови се разбираш повеќе, Android или iOS?

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
имам проблем. На HTC oneS цело време горе ми стои стрелка надоле као да симиња нешто шо се вика How tos а уствари нишо не праи!! Ме нервира страшно!!!
како да го снемам све му е..м!
Апликација било ама нигде у апликации ја нема!!

Kajgana Shop

На врв Bottom