Се поврзуваш на ви-фи и уклучуваш Скајп.дали постои некоја можност ако телефонот е андроид а нема 3G да се воспостави видео разговор преку некое програмче?
Се поврзуваш на ви-фи и уклучуваш Скајп.дали постои некоја можност ако телефонот е андроид а нема 3G да се воспостави видео разговор преку некое програмче?
Епа најверојатно нема предна камера другиот.Кај мене не бива со скајп.(сам си се гледам ама другиот не ме гледа)..Можно е дека тој од другиот телефон нема предна камера???
тоа го направив али нема видео разговор туку само разговорСе поврзуваш на ви-фи и уклучуваш Скајп.
Имаш опција на скајпот, дали да воспоставиш Video Call, Call, Conversation. Иначе што телефон имаш, и на што телефон се јавуваш?тоа го направив али нема видео разговор туку само разговор
Алкателот го има другар мој. малце подзакочува во играње, Гпс-от не работи - пола час чекавме да ни ја најде локацијата и не можеше, Има ептенски слаба камера иако е 3.15мп вреди околу 2мп, многу слаб звучник има, Тачот добро работи, само во ќошовите потешко фаќа, има доста слаб рам (150mb)...Али кога ќе размислиш ипак Алкател е, не се некој со голем квалитет, а и нема да има апдејт на софтверот...
Епа ја би се лажел со галакси с3,ама скапо ми е бе братко До сега сум имал 2 алкатела,моментално го имам ОТ 8.. и нешто незнам кој е.. и еве го 2 кусур години без проблем,батерија држи 3 до 4 дена,камера иако е 2 мп,вади ОК слика.. се на се,и по нет за овој модел читам позитивни критики..иако е телефон кој е за 1 денар.Не и не се лажете со алкател, водафон и слични гомца
Да добар е. И најдобар е во таа понуда што ја нудат. Нема да згрешиш ако го земеш.
Да де ОТ800 претпоставувам, тој нема што да му се расипеЕпа ја би се лажел со галакси с3,ама скапо ми е бе братко До сега сум имал 2 алкатела,моментално го имам ОТ 8.. и нешто незнам кој е.. и еве го 2 кусур години без проблем,батерија држи 3 до 4 дена,камера иако е 2 мп,вади ОК слика.. се на се,и по нет за овој модел читам позитивни критики..иако е телефон кој е за 1 денар.
Ќе чекам да излезе ОТ-993 http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_993-4846.php најавен за август..Да де ОТ800 претпоставувам, тој нема што да му се расипе
ама на тач па андроид итн, јбг колку пари толку музика
Да добар е. И најдобар е во таа понуда што ја нудат. Нема да згрешиш ако го земеш.