Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Алкателот ОТ-991 што го дава Т-мобиле е со МТК чипсет (го има скоро во сите кинези), значи многу тешко се рутира, скоро неможно се оверклокува, подзаглавува.
Не му е ни потребно тоа многу. Иначе од таа листа што ја даваат мислам дека алкателот е најдобар. Другите не се нешто Нај. Иначе ако има пари повеќе би му препорачал да си купи нешто по асално. ХаТеЦе, Ајфон, Самсунг....
--- надополнето: 11 јули 2012 во 21:32 ---
Епа ја би се лажел со галакси с3,ама скапо ми е бе братко :) До сега сум имал 2 алкатела,моментално го имам ОТ 8.. и нешто незнам кој е.. и еве го 2 кусур години без проблем,батерија држи 3 до 4 дена,камера иако е 2 мп,вади ОК слика.. се на се,и по нет за овој модел читам позитивни критики..иако е телефон кој е за 1 денар.
Немора да е еС 3ка. Имаш по приватниве мобилари и подобри опции. Вака само ги полниме операториве со пари, услуги крш, понуда на телефони крш.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
прво и прво АЛКАТЕЛ (кинеско г*мце )...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Немора да е еС 3ка. Имаш по приватниве мобилари и подобри опции. Вака само ги полниме операториве со пари, услуги крш, понуда на телефони крш.
Дека сакам на претплата затоа највеќе,иначе во готово само апарат сигурно не би земал од некој оператор.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дека сакам на претплата затоа највеќе,иначе во готово само апарат сигурно не би земал од некој оператор.
Па во тие појаките тарифи нема нешто по асално?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
прво и прво АЛКАТЕЛ (кинеско г*мце )...
Ај фон што е ? Исти к*р ..ако така судиме..а алкател ко што знам е француско.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 21:38 ---
Па во тие појаките тарифи нема нешто по асално?
Со тарифа 500 сакам..сега дали сурф или обична незнам.. до кај 50 евра да биде..операторот не е важен,најмалце сакам да е т мобиле..

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ај фон што е ? Исти к*р ..ако така судиме..а алкател ко што знам е француско.
--- надополнето: 11 јули 2012 во 21:38 ---

Со тарифа 500 сакам..сега дали сурф или обична незнам.. до кај 50 евра да биде..операторот не е важен,најмалце сакам да е т мобиле..
Јас Т-Мобиле не ги користам веќе 4-5 години. Оне моментално се најдобри според мене. Општо со све.

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
drugar mi sega me prasuvavase pa sakm mislenje od vas pred edna nedela kupil samsung galaxy s2 ama sega se premislil bidejki sakal s3 pa me prasuva po koja cena da go dade inaku go kupil od Svajcarija bidejki tamu raboti a i ako ima nekoj zainteresirani od vas da go kupat povelete​

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
drugar mi sega me prasuvavase pa sakm mislenje od vas pred edna nedela kupil samsung galaxy s2 ama sega se premislil bidejki sakal s3 pa me prasuva po koja cena da go dade inaku go kupil od Svajcarija bidejki tamu raboti a i ako ima nekoj zainteresirani od vas da go kupat povelete​
Пиши цена по ПП колку го продава. Сигурно и тој има некоја цена. Па ќе пробаме да се договориме.

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
to go zel 35 000 tamu ama tuka se 29 000 i sega ne znae koja cena da ja bara a do petokot edna nedela kako go ima so nego ima i garancija i se kako sto go zel od tamu

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
За 550 евра купувам Ајфон 4С. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr: Сигурно се збунил со цените. Пренеси му. А С3-ките моментално се по 500 евра.

Kajgana Shop

На врв Bottom