Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Кај мене не бива со скајп.(сам си се гледам ама другиот не ме гледа)..Можно е дека тој од другиот телефон нема предна камера???

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Кај мене не бива со скајп.(сам си се гледам ама другиот не ме гледа)..Можно е дека тој од другиот телефон нема предна камера???
Епа најверојатно нема предна камера другиот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
тоа го направив али нема видео разговор туку само разговор (n)
Имаш опција на скајпот, дали да воспоставиш Video Call, Call, Conversation. Иначе што телефон имаш, и на што телефон се јавуваш?

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Абе добро телефонче е LG L7..имал некој искуство со него,го поседува некој?! Задоволни или не?!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Не и не се лажете со алкател, водафон и слични гомца

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
мислење за Алкател ОТ-991 ??
Добро ли е да го земам од т-моб,во тарифа М..?

Алкателот го има другар мој. малце подзакочува во играње, Гпс-от не работи - пола час чекавме да ни ја најде локацијата и не можеше, Има ептенски слаба камера иако е 3.15мп вреди околу 2мп, многу слаб звучник има, Тачот добро работи, само во ќошовите потешко фаќа, има доста слаб рам (150mb)...Али кога ќе размислиш ипак Алкател е, не се некој со голем квалитет, а и нема да има апдејт на софтверот...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Не и не се лажете со алкател, водафон и слични гомца
Епа ја би се лажел со галакси с3,ама скапо ми е бе братко :) До сега сум имал 2 алкатела,моментално го имам ОТ 8.. и нешто незнам кој е.. и еве го 2 кусур години без проблем,батерија држи 3 до 4 дена,камера иако е 2 мп,вади ОК слика.. се на се,и по нет за овој модел читам позитивни критики..иако е телефон кој е за 1 денар.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Епа ја би се лажел со галакси с3,ама скапо ми е бе братко :) До сега сум имал 2 алкатела,моментално го имам ОТ 8.. и нешто незнам кој е.. и еве го 2 кусур години без проблем,батерија држи 3 до 4 дена,камера иако е 2 мп,вади ОК слика.. се на се,и по нет за овој модел читам позитивни критики..иако е телефон кој е за 1 денар.
Да де ОТ800 претпоставувам, тој нема што да му се расипе
ама на тач па андроид итн, јбг колку пари толку музика

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Да де ОТ800 претпоставувам, тој нема што да му се расипе
ама на тач па андроид итн, јбг колку пари толку музика
Ќе чекам да излезе ОТ-993 http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_993-4846.php најавен за август..:)
Ко што гледам конфигурацијата му е топ,а и цената сигурно ќе биде многу пониска од некои ''недопирливи'' брендови.

Член од
20 мај 2012
Мислења
43
Поени од реакции
10
Se dvoumam okolu LG optimus L3 ili Vodafone Smart 2.Dali nekoj koj go ima kupeno LG optimus l3 go ima update-uvano i dali so toa mu se podobrila slikata?

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Да добар е. И најдобар е во таа понуда што ја нудат. Нема да згрешиш ако го земеш.
Алкателот ОТ-991 што го дава Т-мобиле е со МТК чипсет (го има скоро во сите кинези), значи многу тешко се рутира, скоро неможно се оверклокува, подзаглавува.

Kajgana Shop

На врв Bottom