Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Значи вака, Имам T-mobile Move Balance, го имам веќе пола година и денес пред саат време на екранот ми излегува ова: The application HUAWEI Launcher (process com.huawei.launcher2) has stopped unexpectedly. Please try again. И има само една опција а тоа е Force Close. Стискам на неа 2-3 секунди е ок (не знам за 2-3 секунди дали се вика дека е ок) и пак одново со горната порака...Цел саат праам Форс клоус ама неќе да почне да работи како што треба и неќе... Прашањето ми е: Што може да му е, да не имал некој случајно ваков проблем и како можам да го решам? За 3-4 дена ке одам на одмор а мене ми се покака мобилниот... Луѓе, кажувајте чаре доколку знаете
--- надополнето: 1 јули 2012 во 14:36 ---
Значи вака, Имам T-mobile Move Balance, го имам веќе пола година и денес пред саат време на екранот ми излегува ова: The application HUAWEI Launcher (process com.huawei.launcher2) has stopped unexpectedly. Please try again. И има само една опција а тоа е Force Close. Стискам на неа 2-3 секунди е ок (не знам за 2-3 секунди дали се вика дека е ок) и пак одново со горната порака...Цел саат праам Форс клоус ама неќе да почне да работи како што треба и неќе... Прашањето ми е: Што може да му е, да не имал некој случајно ваков проблем и како можам да го решам? За 3-4 дена ке одам на одмор а мене ми се покака мобилниот... Луѓе, кажувајте чаре доколку знаете
извадија батеријата и повторно уклучи го, друго чаре незнам :cautious:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
дечки земав LG optimus L3 и инсталирав некои програми и сеа ми стојат икони од нив на десктоп и ме нервираат па ако знае некој нека ми каже како да ги трнам нормално нели без да ги избришам програмите :D
Oд кај го зема лџи то од вип ли..? И која пара,како се чини добар ли е ?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
Oд кај го зема лџи то од вип ли..? И која пара,како се чини добар ли е ?
од вип го земав на 500 ден претплата и плус 2000 доплатив и фино е телефончето башка андроид е значи брзо е :D

иначе не е лошо да се земе и самсун галакси само за него 3000 се доплаќа и мислам дека е боље :)
--- надополнето: 1 јули 2012 во 20:13 ---
Не се вади батеријата....
како може да не се вади батеријата :cenzura:

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Па така убаво, не се вади... Го имам дома...ама има финта, пример ако ти се заглави нешто го држиш 10тина секунди копчето он/офф и се исклучува исто како да си ја извадил батеријата...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Во врска со хуавејов баланс, точно е дека не се вади батеријата - како на ајфон е направено и доколку заглави телефонот 10 до 15 секунди се држи дугмето за палење и тоа му е некој начин софт ресет или рестартирање како кај компјутерите. Во врска со force close проблемот, веќе ти одговорив во друга тема, навистина немаше потреба и овде да троламе, оштетен ти е дел од системот, се надевам со ресетирање/wipe ќе се среди, ако не со апдејт :)

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Нема апдејт за балансот...Тој постои само во МК и во некои помали земјички...тој е huawei 8600 на изглед, ама 8600 има појаки перформанси и има втора камера... Така да move balance само т-мобиле го зема и ги преправа (им реди послаба меморија ова-она) и така...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Нема апдејт за балансот...Тој постои само во МК и во некои помали земјички...тој е huawei 8600 на изглед, ама 8600 има појаки перформанси и има втора камера... Така да move balance само т-мобиле го зема и ги преправа (им реди послаба меморија ова-она) и така...
Сериозен си? :)
Како и да е, моите информации и знаење не се основани од форуми, бенџмаркови, тролање etc... ;)
Разликата помеѓу T-Mobile Move Balance и Huawei U8600 Spark е само софтверска, како и кај повеќето смарт телефони кои се продавани од големите оператори и брендирани, така и овој модел си добил свое име од T-Mobile во моментов, можно е - не велам не да го осакатат малце софтверски, но со сигурност хардверот подржува фирмвер од u8600 ;)

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
ахм ќе биди...Тие кога ќе пуштат софтвер за 1.4гхз дуал кор со 512 ram и 4гб ром и мув балансот (со 800мхз и 512рам) ќе може да го вози тој а ??? башка како што гледам за хјуавејот веќе има достапен апдејт за 4.0, http://www.gsmarena.com/huawei_u8860_honor-4197.php , а за мув балансов нема никаде информација дека има...

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Незнам само дали е за овде прашањево ама јас ке си прашам :D
Имав број на Т-mobile подолго време не го користев и сега гледам вчера ми го исклучиле тотално бројот.
Имат чаре да го вратам бројот назад или не???

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
^Истото и мене ме интересира, али за ВИП.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
па тоа е поради што повеќе време не си ставил кредит...стави за 100 ден и ќе ти го вратат...

Член од
2 февруари 2012
Мислења
14
Поени од реакции
2
da prasam ja nekoj dali ima sony ericsson xperia x8, poso mi se desi neso so wifi-to...Izgleda IP adresata na koja sto sum nekoj smenil pass i sea mi bara pass odma cim ke uklucam wifi, znaci bez da izberam na koja wifi mreza ke se uklucam. Ako znae nekoj, sovet ova ona, blagodaram odnapred:)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
како да го отклучам ЛГ Л3 да прима други сим картички, само вип прима сеа

Kajgana Shop

На врв Bottom