Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Јас би ти препорачал фрли 50/60 евра + земи си HTC One V добиваш неколку класи подобар телефон и после 2-3 години кога би сакал да го продадеш многу повеќе би вредел одколку експлорерот, сигурен сум дека до 2015 експлорерот ќе чини околу 1200 до 1800 денари :)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Вака...Од мојов телефон ми треба една од пораките што сум ги праќала, да биде испечатена на лист...Денес бев во ВИП и ми дадоа барање да пополнам и да образложам за што ми треба пораката и бројот на којшто сум ја праќала и датумот...Ама на телефонов мој ја има пораката во sent mеssages, ама нема никаков датум кога е пратена...Што му е на телефонов не знам...?
Или да им кажам во ВИП само кој месец кога сум ја пратила и на кој број и тие да ја најдат и да ми ја испечатат...Морам ова за 2-3 дена да го завршам... (n)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Јас би ти препорачал фрли 50/60 евра + земи си HTC One V добиваш неколку класи подобар телефон и после 2-3 години кога би сакал да го продадеш многу повеќе би вредел одколку експлорерот, сигурен сум дека до 2015 експлорерот ќе чини околу 1200 до 1800 денари :)
Да али изгледа ќе зимам Desire C наместо Екслорер, ради тарифата на која што ќе се префрлам па ќе можам со мала доплата (околу 3000 денари) да го земам. Е сега 6-7000 да доплатам за One V не ми се даваат, знам дека One V е доста подобар и од Desire C ама тоа е не дозволува буџетот :D

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Вака...Од мојов телефон ми треба една од пораките што сум ги праќала, да биде испечатена на лист...Денес бев во ВИП и ми дадоа барање да пополнам и да образложам за што ми треба пораката и бројот на којшто сум ја праќала и датумот...Ама на телефонов мој ја има пораката во sent mеssages, ама нема никаков датум кога е пратена...Што му е на телефонов не знам...?
Или да им кажам во ВИП само кој месец кога сум ја пратила и на кој број и тие да ја најдат и да ми ја испечатат...Морам ова за 2-3 дена да го завршам... (n)
Колкава е таа порака што не можеш да ја искуцаш на пц?
бтв, ре-сенд на меил ако користиш смартфон..

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Колкава е таа порака што не можеш да ја искуцаш на пц?
бтв, ре-сенд на меил ако користиш смартфон..
Пораката е кратка- една реченица, ама проблемот е што мора да биде наведено точно кој ден и во колку саат и на кој број сум ја пратила...Како еден вид на доказ треба да биде употребена, затоа...И значи ја имам во телефонов, меморирана си е, но за разлика од другите пораки, на оваа не пишува под неа sent to:xxx xxx и ден и време...:unsure:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
дечки земав LG optimus L3 и инсталирав некои програми и сеа ми стојат икони од нив на десктоп и ме нервираат па ако знае некој нека ми каже како да ги трнам нормално нели без да ги избришам програмите :D

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
дечки земав LG optimus L3 и инсталирав некои програми и сеа ми стојат икони од нив на десктоп и ме нервираат па ако знае некој нека ми каже како да ги трнам нормално нели без да ги избришам програмите :D
Држи ја иконата 5 секунди и ќе ти се појави доле опција за remove, однеси ја иконата кон опцијата и ќе ја снема.

Miss.Ivanovic

For the hard tennis fans
Член од
31 мај 2010
Мислења
13
Поени од реакции
0
Сакам да земам сони еркисон арц с, а знам дека не е баш од најновите модели, а и не сум баш во тек па некој ако сака да ми препорача некој друг телефон за таа цена и горе доле тие опции можеби и подобар од овој? Благодарам.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Сакам да земам сони еркисон арц с, а знам дека не е баш од најновите модели, а и не сум баш во тек па некој ако сака да ми препорача некој друг телефон за таа цена и горе доле тие опции можеби и подобар од овој? Благодарам.
Sony Xperia P или Samsung galaxy Ace 2

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Се мислам дали да земам Nokia 500 на доверба 24. Шо викате, вреди?

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Не чини !!! Прво и прво софтверот е Симбиан, второ има слаб Рам (256ка)...

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
добар е 512 раб, само слаб процесор има (600мхз) и тешко ќе го тера ICS (4.0) односно ќе ти кочи...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Значи вака, Имам T-mobile Move Balance, го имам веќе пола година и денес пред саат време на екранот ми излегува ова: The application HUAWEI Launcher (process com.huawei.launcher2) has stopped unexpectedly. Please try again. И има само една опција а тоа е Force Close. Стискам на неа 2-3 секунди е ок (не знам за 2-3 секунди дали се вика дека е ок) и пак одново со горната порака...Цел саат праам Форс клоус ама неќе да почне да работи како што треба и неќе... Прашањето ми е: Што може да му е, да не имал некој случајно ваков проблем и како можам да го решам? За 3-4 дена ке одам на одмор а мене ми се покака мобилниот... Луѓе, кажувајте чаре доколку знаете
--- надополнето: 1 јули 2012 во 14:36 ---
Значи вака, Имам T-mobile Move Balance, го имам веќе пола година и денес пред саат време на екранот ми излегува ова: The application HUAWEI Launcher (process com.huawei.launcher2) has stopped unexpectedly. Please try again. И има само една опција а тоа е Force Close. Стискам на неа 2-3 секунди е ок (не знам за 2-3 секунди дали се вика дека е ок) и пак одново со горната порака...Цел саат праам Форс клоус ама неќе да почне да работи како што треба и неќе... Прашањето ми е: Што може да му е, да не имал некој случајно ваков проблем и како можам да го решам? За 3-4 дена ке одам на одмор а мене ми се покака мобилниот... Луѓе, кажувајте чаре доколку знаете

Kajgana Shop

На врв Bottom