Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Можете ли да ми препорачате некој добар мобилен на тач за од 7-9 илјади мкд.?
Xperia X10 големата со 4 инчен екран, 8.1 мп камера и блиц и хд видео, андроид, вифи гпс итн итн
стар 3 недели со цела оргинална опрема + футрола, фолија
црна боја, како нов е нема ниедна гребаница, оштетување и слично
цена 8000 ден фиксно

Член од
15 мај 2010
Мислења
540
Поени од реакции
72
фала многу
...и уште нешто...
оти кога зборувам на skype ( апликацијата шо ја симнав ) кога зборувам со другарки сецка цело време и кочи премногу. А кога не кочи и кога не сецка се слуша гласот како од друга планета :confused:
А како што реков... пред 1 недела го купив.
и другите да пиша шо мисла за skype разговорите...
Да не ти е лоша конекцијата со интернет?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Колку пари е мемориска MicroSD16GB за самсунг?

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Презадоволен...Мана до сега немам забележано...Ако не го работам телефонот (само зборење по 15мин на ден) телефонот си држи батерија 4/5 дена,,,, Со вифи, гпс, игри, музика, апликации по 5/6 часа на ден батеријата трае околу 2 часа, што е супер за ваков телефон...Пред некој ден излезе нов софтвер ИЦС 4.0 за телефонов, ама сеуште го немам инсталирано...Иначе телефонот е супер брз, има 1.0 гхз и 512 рам, има 3д и ХД камера, со него следуваат одлични слушалки...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дали некој знај како да инсталирам македонска поддршка на HTC Wildfire S? Доколку е возможно такво нешто се разбира.

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Xperia X10 големата со 4 инчен екран, 8.1 мп камера и блиц и хд видео, андроид, вифи гпс итн итн
стар 3 недели со цела оргинална опрема + футрола, фолија
црна боја, како нов е нема ниедна гребаница, оштетување и слично
цена 8000 ден фиксно
Извини друже, не сум заинтересиран за поволен моб. планирам на ново да земам :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Извини друже, не сум заинтересиран за поволен моб. планирам на ново да земам :)
Како и да е, го огласив и се продаде за неколку саати :)
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 01:51 ---
Makedonska tastatura така мислам се викаше, побарај во маркет

Член од
25 ноември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Значи имам еден многу банален проблем, ама ете, ќе го напишам. Претходно значи имав опција на мојот Samsung S3650 да направам една .mp3 песна да ми биде ringtone на сите контакти, значи да не селектирам која песна за кој контакт ќе биде...

Прашањето е - дали знаете како да направам една мп3 песна да ми биде рингтон - на сите контакти... значи да не селектирам одделно

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Имам проблем со Samsung Galaxy S. Ми се натопи со вода од додждовите и еве веќе еден саат го сушам и камерата не функционира, а звучникот не работи така добро како пред тоа. Го оставив да се исуши цела вечер. Тачот работи, а менито ми е превртено обратно и не сака да се исправе.

Сакам да прашам дали знае некој како се рестартира овој телефон, и дали има шанси да се подобри нешто со рестартирање, или пак да ми препорачате некој добар сервис за овој телефон, и дали може да се поправи штетата (доколку од сушењето не профункционира нешто).

Фала ви однапред, навистина ми треба помош. :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Имам проблем со Samsung Galaxy S. Ми се натопи со вода од додждовите и еве веќе еден саат го сушам и камерата не функционира, а звучникот не работи така добро како пред тоа. Го оставив да се исуши цела вечер. Тачот работи, а менито ми е превртено обратно и не сака да се исправе.

Сакам да прашам дали знае некој како се рестартира овој телефон, и дали има шанси да се подобри нешто со рестартирање, или пак да ми препорачате некој добар сервис за овој телефон, и дали може да се поправи штетата (доколку од сушењето не профункционира нешто).

Фала ви однапред, навистина ми треба помош. :)
Каков софтер друже ништо не правиш, извади ја батеријата не го користи и утре тркни до сервис, од каде си поточно да ти препорачаме некој во близина

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Каков софтер друже ништо не правиш, извади ја батеријата не го користи и утре тркни до сервис, од каде си поточно да ти препорачаме некој во близина
Од Кавадарци.. :/
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 20:08 ---
Звукот се подобри значително, музика сега убаво се слуша, но камерата сѐ уште не работи, и екранот ми се врти пак обратно. Не го користам до утре па ќе видиме што ќе биде, ако сѐ уште ништо не работи, ќе го носам на сервис. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom