Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Нови по 250-280 ги продаваа, половен нема сеуштеЗа што пари отприлика можам да го најдам LG Optimus 2X на половно ?
Нови по 250-280 ги продаваа, половен нема сеуштеЗа што пари отприлика можам да го најдам LG Optimus 2X на половно ?
Teлефоните најчесто имаат драјвери за да можат да се поврзат преку USB кабел. Твојов телефон најверојатно го барал драјверот и не можел да го најде и затоа не се инсталирало ништо. Преку интернет можеш да најдеш драјвери, само пиши го името на телефонот и driver.Абе телефонот беше на мајка ми, ама USB кабелот беше изгубен, земав сега од едно другарче, сега сакав да ставам нешто на телефонот со кабелот, и ми даде како нешто да се инстелира, не се инстелира тоа и сега неможе да се става ништо, де мислам дека ме разбирате ако може некој да ми помогне.
SONY ERICSSON J10I2 ги има апликациите YouTube и FacebookМе интересира дани на телофонов SONYERICSSON J10I2 има апликација YouTube и Facebook и ако нема дали ќе може да влезам на YouTube и Facebook преку Browser-от што ќе го има?
Кои апликации? ако се системски нема да може зошто некои системски неможе да ги апдејтуваш.Имам проблем со мојот Samsung I5800 - Android 2.1 update 1
Кога ќе се уклучам на Маркетот ми дава да си ги апдејтувам апликациите (update available) ама кога избирам за апдејтување ми вика (download was unsuccessful, please try again.). Така ми прави со сите апликации. Пробував нешто што најдов преку гугл ама ништ не успева. Знае ли некој што да правам?
1. GPRS Internet е побрз и понов начин..Можеби малце е смешно прашањето, но морам да прашам:
Кога се конектирам на интернет од мобилниот телефон ми дава да изберам 2 вида на интернет:
1.Internet (Mobimak internet) и
2. WAP Service (Mobimak GPRS WAP)
Me интересира во што е разликата? Дали има разлика во цената?
И уште едно прашање: Гарминот користи GPS, дали истото се наплаќа?
Не се системски, туку апликации што јас си ги инсталирав. Ни една не ми дава да ја апдејтувам од Маркетот. Ми вика дека не можам да ги апдејтувамКои апликации? ако се системски нема да може зошто некои системски неможе да ги апдејтуваш.
Оди во settings/applications/menage applications/market и избриши му на маркетот cache и data и пробај. ова би требало да заврши работа.Не се системски, туку апликации што јас си ги инсталирав. Ни една не ми дава да ја апдејтувам од Маркетот. Ми вика дека не можам да ги апдејтувам
Го пробав тоа ама пак ништо. И не пробувам да инсталирам иста верзија. И апдејт и нова апликација. Ништо не ми дава да инсталирам???Оди во settings/applications/menage applications/market и избриши му на маркетот cache и data и пробај. ова би требало да заврши работа.
ПС. а пишува дека има апдејт нели? да не пробауваш да инсталираш иста верзија на апликаците?