Некој?Имам Т-Мобиле Пулс Мини, и се си работи добро, но сега сакам да ставам една песна од компијутер на него и не можев. А пред месец дена ставив цел албум и не преавеше проблеми.. Значит кога го поврзвам со кабелчето на телефонот ми се тојавува „Torn off USB Storage„ и стискам на тоа и ми излагаат два избори „Turn off“ или „Cancel“ Ако стегнам на „Cancel“ си се врака назат и нема никаква разлика, телефонов не се поврзвит со компијутеров, а ако стегнам на „Turn off“ се исклучува и пак се уклучува и пак се појавува истиот проблем.. Некој помош како да го средам ова?
Останати? а кога имало да ти кажам немам видено маски за телефонов, можеби и има ама тешко да се најде или па од некој растурен/расипанДечки , дали би можел некаде да најдам маска за S302 ама еве на пример оваа сината, и колку би коштало тоа, воопшто ако има останати за овај телефон...
позз:smir:
ај да му ебам, си реков ќе го тјунирам олд тајмеров и него ќе си го користев плус, ама не ми чини маската, братми со шестар си потпишваше имиња....Останати? а кога имало да ти кажам немам видено маски за телефонов, можеби и има ама тешко да се најде или па од некој растурен/расипан
флешување?Имам LG GT540 и на него ставив Pattern каде што мора да поврзеш неколку топчиња за да го отклучиш. Другарите мои го утнаа неколку пати и сега почна да бара google account, а мене не ми текнува како ми беше accountot и неможам да си влезам во мобилниот. Помош ?
Не е толку стар колку што нема маски за него, пример за Nokia 3310/8310... сеуште ќе најдеш маскиај да му ебам, си реков ќе го тјунирам олд тајмеров и него ќе си го користев плус, ама не ми чини маската, братми со шестар си потпишваше имиња....
И јас пред неколку месеци барав гумички нигде не можев да најдам, после си купив такви слушалки пазарски за 100 денари, и си ги тргнав гумичките, а можеш да побараш од мобилари или тезги на пазар ако имаат некои расипани да ти продадат за 20-30 денари.Каде во Скопје има да се купат гумичките за SonyEricsson Walkman слушалки. И нормално по која цена