AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
меѓу sony ericsson p1i и nokia 5800 xpressmusic што би одбрале? веќе имам п1 и се мислам со што да го сменам. што би ми препорачале?
nokia 5800 xpressmusicмеѓу sony ericsson p1i и nokia 5800 xpressmusic што би одбрале? веќе имам п1 и се мислам со што да го сменам. што би ми препорачале?
Хахахаха стај му машинско уље ... се зезам земи исчисти го и издувај го или ако можеш отвори го и исчисти го убаво слајдотиам самсунг D900i една година стар...почна,многу тешко да се отвара нагоре, премногу тешко...да го подмачкам некако??
za na cosmofon ne znam ama vo t-mobile ti trebaat 2 posledni plateni smetki od struja ili nesto takvo, i penzionerski cek, bi trebalo i vo cosmofon da e istoДали некој знае, на кој начин се станува Cosmofon post-paid претплатник, ако си пензионер? Мислам, дали постои можност и кои документи би биле потребни?
mene p1 mi e podobar.da, e malce postar ama 5800 mi e ko plasticna igracka.i voopsto nema stil kako so ima p1 ti si znaes najdobro sto ti trebaмеѓу sony ericsson p1i и nokia 5800 xpressmusic што би одбрале? веќе имам п1 и се мислам со што да го сменам. што би ми препорачале?
е да, ко пласитчна играчка е, за тоа си во право... + touch-от не е како кај iPhone-oт, али XpressMusic серија е и за музика е одличен.mene p1 mi e podobar.da, e malce postar ama 5800 mi e ko plasticna igracka.i voopsto nema stil kako so ima p1 ti si znaes najdobro sto ti treba
Другар вака сега. јас колку што те разбрав, Lock Phone ти е еден код , а Factory Code се става на друго место , пробај да ставиш 0000 па потоа да го смениш кодот што ти сакаш да го ставиш , ако не секогаш го имаш тука google да ти поможие да, ко пласитчна играчка е, за тоа си во право... + touch-от не е како кај iPhone-oт, али XpressMusic серија е и за музика е одличен.
а пошто сум во Помош тема, да прашам нешто...
од кога ја имам земено нокиата и немам чепкано Phone code. Пред некој ден ми требаше да ја заклучам со код и во Lock Phone нели Factory Code за нокии е 12345. Го немам менувано тој код а добив Code Error.
Help ?
Сони ериксон C510 :smir:Дечки сакам да купам мобилен овие денови и се милсам помеѓу Сони Ериксоц Ц510 и ЛГ кп550.ако имате искуства со овие телефони пишете кој е подобар.