AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
меѓу sony ericsson p1i и nokia 5800 xpressmusic што би одбрале? веќе имам п1 и се мислам со што да го сменам. што би ми препорачале?
nokia 5800 xpressmusicмеѓу sony ericsson p1i и nokia 5800 xpressmusic што би одбрале? веќе имам п1 и се мислам со што да го сменам. што би ми препорачале?
Хахахаха стај му машинско уље ... се зезамиам самсунг D900i една година стар...почна,многу тешко да се отвара нагоре, премногу тешко...да го подмачкам некако??
za na cosmofon ne znam ama vo t-mobile ti trebaat 2 posledni plateni smetki od struja ili nesto takvo, i penzionerski cek, bi trebalo i vo cosmofon da e istoДали некој знае, на кој начин се станува Cosmofon post-paid претплатник, ако си пензионер? Мислам, дали постои можност и кои документи би биле потребни?
mene p1 mi e podobar.da, e malce postar ama 5800 mi e ko plasticna igracka.i voopsto nema stil kako so ima p1меѓу sony ericsson p1i и nokia 5800 xpressmusic што би одбрале? веќе имам п1 и се мислам со што да го сменам. што би ми препорачале?
е да, ко пласитчна играчка е, за тоа си во право... + touch-от не е како кај iPhone-oт, али XpressMusic серија е и за музика е одличен.mene p1 mi e podobar.da, e malce postar ama 5800 mi e ko plasticna igracka.i voopsto nema stil kako so ima p1ti si znaes najdobro sto ti treba
Другар вака сега. јас колку што те разбрав, Lock Phone ти е еден код , а Factory Code се става на друго место , пробај да ставиш 0000 па потоа да го смениш кодот што ти сакаш да го ставиш , ако не секогаш го имаш тука google да ти поможие да, ко пласитчна играчка е, за тоа си во право... + touch-от не е како кај iPhone-oт, али XpressMusic серија е и за музика е одличен.
а пошто сум во Помош тема, да прашам нешто...
од кога ја имам земено нокиата и немам чепкано Phone code. Пред некој ден ми требаше да ја заклучам со код и во Lock Phone нели Factory Code за нокии е 12345. Го немам менувано тој код а добив Code Error.
Help ?
Сони ериксон C510 :smir:Дечки сакам да купам мобилен овие денови и се милсам помеѓу Сони Ериксоц Ц510 и ЛГ кп550.ако имате искуства со овие телефони пишете кој е подобар.