- Член од
- 6 мај 2006
- Мислења
- 611
- Поени од реакции
- 50
не е вклучен кабел со телефонот затоа и прашувамПа, ако имаш кутија со телефонот 80% треба да има usb кабел, али ако нема купи си bluetooth dongle кој треба да кошта по мое максимум 300 денари. Ако го поврзуваш со кабел ти треба официјална програма од самсунг, ако најдиш кабел, пиши ќе ти кажам од кај да симниш од нет, ако земаш со bluetooth има посебен софтвер и иди како праќање од еден телефон на друг. Сепак, не ме фаќај за збор за цената.
значи подобро ми е да си побарам усб кабел фала дечки за информациитеблутут адаптер ти е 300 денари и е универзално за конекција со сите телефони, но усб дата кабелот има + функции и е бајаги побрзо, постабилно и посигурно за работа одколку блутутот.
е сега секој телефон не користи ист кабел, во секој случај каблите се од 300 до 800 денари.
и уште ова:
Конфигурирав CSD WAP, MMS и Internet преку говорниот автомат и после пораките за конфигурација ми стигна дека се што треба е да го исклучам и повторно вклучам телефонот и дека се ке е активирано.. но не работи.. неможам да отворам страна ниту да пратам или примам ммс порака.. а конфигурациите се тука... што може да е проблемот??? Во инфо центарот не знаеа да ми кажат ништо освен да ми ги пратат пак пораките ко да неможев сама преку сајтот.........