Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Така, да. Пробав со кодот, пак е исто. Значи секундите одбројуваат а ниту ме слушат ниту ги слушам. Ако може да се среди ова колку би коштало одприлика? И да, маска може ли да се најде за телефонов?

Фала ти.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
маска не, сервисот - треба епром да се проба, ако не е тоа т.е. 300 денари тоаш хардверски би чинело до кај 800.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Имам еден проблем, незнам како да активирам GPRS интернет на LG KG195 и дали телефонот подржува ?

D

DeviL_32`

Гостин
Го имам овој проблем 3-4 дена...имам број од Т-мобиле и кога пракам пораки и ѕвонам во странство, се е во ред но кога мене ми ѕвонат и пишуваат ништо не се добива, туку дека сум недостапна. Пробав да го сменам бројот но истата песна:raz: Не знам што е работата и што да праам, дали имаат проблеми со мрежата од таму не верувам да е од кај мене...:toe::toe::toe:
Може одамна си немала ставено 500 денара кредит...и кај мене се дешава тоа. Пробај стави 500 денари кредит, ако не бива тоа тогаш контактирај со нив :toe:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ни го хакнале форумот :nesum::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Педери. Баш забележав прееска оти не работи форумот, ко прашував за проблемот со мојот телефон.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Некој да ми каже програмче со кое ќе глеам Youtube на iPaq 514. Фала однапред

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
штотуку добив самсунг телефонче на поклон и во упатството пишува дека може да се поврзе со компјутер преку блутут или преку усб кабел... каде да најдам едно од овие нешта и колку би чинело отприлика некој вака што купил да не знае да ми каже?? :)

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
штотуку добив самсунг телефонче на поклон и во упатството пишува дека може да се поврзе со компјутер преку блутут или преку усб кабел... каде да најдам едно од овие нешта и колку би чинело отприлика некој вака што купил да не знае да ми каже?? :)
Па, ако имаш кутија со телефонот 80% треба да има usb кабел, али ако нема купи си bluetooth dongle кој треба да кошта по мое максимум 300 денари. Ако го поврзуваш со кабел ти треба официјална програма од самсунг, ако најдиш кабел, пиши ќе ти кажам од кај да симниш од нет, ако земаш со bluetooth има посебен софтвер и иди како праќање од еден телефон на друг. Сепак, не ме фаќај за збор за цената.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
некро ват д фак ?
мммм, закон сликица.... btw педерчињава се од gsmhosting :drk:
Ни го хакнале форумот :nesum::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
ете 2 недели не сум он лајн, одма чунга-лунга!

Педери. Баш забележав прееска оти не работи форумот, ко прашував за проблемот со мојот телефон.
не се педери, идиоти се... ради супортот им е муката! па неможеа порталот и најдоа дупка у форумот.
блутут адаптер ти е 300 денари и е универзално за конекција со сите телефони, но усб дата кабелот има + функции и е бајаги побрзо, постабилно и посигурно за работа одколку блутутот.

е сега секој телефон не користи ист кабел, во секој случај каблите се од 300 до 800 денари.

D

DeviL_32`

Гостин
Дечки кој ќе ми каже како да активирам GPRS на сони ериксон к550и на тмобиле?
ќе дадам зеленко ако треба и две ќе дадам само да ми каже како да активирам.

Фала однапред :smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42

Имаш инструкции на страната на Т-мобиле :smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885

Ај пробај со ОВА па пиши дали успеало :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom