Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Лесно му е на Мерсел бе,да вика од баџа ура,кога и самиот признава дека бил учесник во некои збиднувања,важни за иднината на Македонија,а од друга страна сме немале кадарни политичари кој можеле да се носат со сите предизвици со кој се соочува Македонија.Па зошто не му го отстапил местото на некој друг што би можел да се носи со такви предизвици,или пуста фотеља а,држи колку можеш без разлика на капацитетот,што всушност го става во истиот кош со оној кого го критикува во својата колумина.:toe:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ај прикачи ја ако не ти е тешко темата ... и пиши што точно ти пишува при инсталација, за ова сигурно треба да имаш инсталирано прво некој програм мада јас не сум сретнал до сега таква тема :toe:
Лелее :kesa:ќе се убијам...темата не била наменета за Н73 па затоа не можело да се инсталират...:kesa: (Инаку се убо си напишав на зедге.нет за нокиа Н73->теми...ова-она и изгледа темата залутала во Н73-теми, а е наменета за други модели)

Сепак Торте_Нокиа_Н80 фала што се јави за помош :back: :)

Малу офтопик...
да не има некој од вас тема од Интер или пак знае каде можам да најдам добри теми од Интер :smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Треба д азиам телефон, малце ограничен ми е буџетот па така у око ми паднаа сони ериксон w300i и sagem my850c. Сони ериксонот поише ми се свиѓа, ама па сажемот има бољи пикселажа и поубаво изглеа. Е сеа вак од муабети другар едн ми рече не земај сажем многу бргу се расипува му паѓал софтверот... Ако може некој да ми помогне, имал искуство со некој од овие два телефона и вистина ли е тоа за сажемите? Однапред фала

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Може ли некој да ми даде линк или да ми прати по маил PC Suite што одговара на Нокиа 6600 мислам да го подржува и тој телефон. Пробувам на татко ми да му префрлам некој имиња од тој на Н73 али незнам како да ги префрлам мн се па ми текна само така да ги ископирам преку суитот.

Член од
22 август 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Zdravo.DAli nekoj znae kako na nokia n95(obicna) da napravam blicot nonstop da mi sveti?
Ve molam kazete mi ako nekoj znae.
falaaaa.....

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Треба д азиам телефон, малце ограничен ми е буџетот па така у око ми паднаа сони ериксон w300i и sagem my850c. Сони ериксонот поише ми се свиѓа, ама па сажемот има бољи пикселажа и поубаво изглеа. Е сеа вак од муабети другар едн ми рече не земај сажем многу бргу се расипува му паѓал софтверот... Ако може некој да ми помогне, имал искуство со некој од овие два телефона и вистина ли е тоа за сажемите? Однапред фала
Од овие два модела подобар ти е сони ериксонот, не гледај пикселажа на сажемот сигурен сум дека вади помизерна слика од сонито ... ама па на сонито ќе ти се расклатат зглобовите на преклопот, тоа не за пофалба кај него ... кажи до колку пари сакаш телефон ?

Може ли некој да ми даде линк или да ми прати по маил PC Suite што одговара на Нокиа 6600 мислам да го подржува и тој телефон. Пробувам на татко ми да му префрлам некој имиња од тој на Н73 али незнам како да ги префрлам мн се па ми текна само така да ги ископирам преку суитот.
Симни од ТУКА
ако мислиш на именик можеш преку блутут да ги пратиш од еден на друг или од именик на сим да ги копираш па од сим на другиот телефон

Zdravo.DAli nekoj znae kako na nokia n95(obicna) da napravam blicot nonstop da mi sveti?
Ve molam kazete mi ako nekoj znae.
falaaaa.....
Со помош на следново програмче
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1364790&postcount=39

Лелее :kesa:ќе се убијам...темата не била наменета за Н73 па затоа не можело да се инсталират...:kesa: (Инаку се убо си напишав на зедге.нет за нокиа Н73->теми...ова-она и изгледа темата залутала во Н73-теми, а е наменета за други модели)

Сепак Торте_Нокиа_Н80 фала што се јави за помош :back: :)

Малу офтопик...
да не има некој од вас тема од Интер или пак знае каде можам да најдам добри теми од Интер :smir:

побарај на
mobile9.com
getjar.com
и уште има мн други страни слични вакви ... ако најдам некоја од интер ќе ти пишам

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ај помош малце:
Кај да најдам фонтови за Сони Ериксон П1? Попрецизно,ми треба кирилица да инсталирам:smir:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Проблем

Инам проблем

- телефонов не ми губи мрежа ( секогаш ми е полна ), а некогаш кога ми ѕвони некој сум недостапен, проблемот е до телефонот или ???

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ај помош малце:
Кај да најдам фонтови за Сони Ериксон П1? Попрецизно,ми треба кирилица да инсталирам:smir:
системска кирилица неможеш да најдеш, сеуште не се помачил никој.

имам сис програмче, ќе добиеш српски јазик и некои ч/ќ/џ/ш букви :D
ме имаш на мсн, 2мб е, ако сакаш пиши - јавно на форум не ставам такви работи ;)

Инам проблем

- телефонов не ми губи мрежа ( секогаш ми е полна ), а некогаш кога ми ѕвони некој сум недостапен, проблемот е до телефонот или ???
мило ми е што инаш проблем, само ништо не те сфатив, освен тоа што не си достапен на мобилниот.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
мило ми е што инаш проблем, само ништо не те сфатив, освен тоа што не си достапен на мобилниот.

Necro абе види што е проблем, телефонов има нон стоп мрежа ( значи не губи ), а например пробувам титкам од друг број и ми се случува да ми каже дека сум недостапен и одма ми стига порака дека сум станал достапен.

Незнам дали сега ќе ти биде појасно :wink:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
nemoze da mi bide pojasno zatoa sto neznam za sto marka i sto model se pravi mubaet.

vaka na tepka mozam da pogodam deka ti e samsung ili lg.

spored modelot - go imam resenieto, najcesto 90% od samsunzite i elgiata sto imaat srebrena boja na maskata go imaat ovoj defekt.
mozebi smesno zvuci mojava dijagnoza, no za zal sekojdnevno gi imam ovie slucki ;)

С

Спенсер

Гостин
nemoze da mi bide pojasno zatoa sto neznam za sto marka i sto model se pravi mubaet.

spored modelot - go imam resenieto, najcesto 90% od samsunzite i elgiata sto imaat srebrena boja na maskata go imaat ovoj defekt.
mozebi smesno zvuci mojava dijagnoza, no za zal sekojdnevno gi imam ovie slucki ;)
и еден другар има самсунг Е250ка, и исто му прај, ја му звонам он до мене, вика недостапен:vozbud:

Член од
23 септември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo nov sum na forumot pa ako znae nekoj da mi kaze dali moze da se otkrie koj mi vrti so skrien broj? znaci imam problem veke podolgo vreme nekoj mi vrti so skrien broj strogo za vreme na vikendite! fala odnapred

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34

Necro имам [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Motorola RAZRV3xx

но и ова вчера пробувам и кај братми на мобилен и кај мене и на двајцата недостапен, бев у T-mobile и таму ми рекоа дека може и да е до мрежата требало приговор да апракам ама и од тоа тешко.

:smir:
[/SIZE][/FONT]

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
вака сеа за мало помошче
имам sony ericsson W310i и ми треба помош како да се конектирам на нет преку телефончево. Космофон оператор
разбарував на нет нема ништо :(

Kajgana Shop

На врв Bottom