Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
citam od preska i se cudam polno postovi i gledam tamu nekoj me spomnal stvarno ne znam sto gledate smesno ako ne sve nacitani toa e vase, ja sekoj den citam naucni fantastiki i koga mozam zboram so luge so razbiraat takvi raboti..

i na nikola kopernik mu se smeele koj vikal deka se vrti zemjata ama posle ovoj fino lepo dokazal.. zatoa go zapalile na plostad..

neznam sve sto vi e smesno vas prst covek da vi pokaze ce se iskinete od smeenje..:uvo:
:tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.764
ZOTE: The Greatest Clicks!

ZOTE напиша:
Знаеш ли ти која е Рома? Знаеш ли ти кого преставува Рома? Вечниот град или римската империја која најдолго владеела од сите други империи, заштитнен знак волчица што значи напаѓаме како глутница волци. Кој ќе се одбрано од такво нешто? А јабитно од се е што римската империја е продолжеток на античките македонци и затоа рома утре ќе ја преставува македонија и не може да изгубиме.
ZOTE напиша:
Вандалите се германско племе, знам јас имаме у мало еден вандал :helou: Да да пандев ај преставува македонија ама сега е од погрешната страна, интер е вештачки клуб сторен од омраза спрема милан, нема свој стадион нема ништо туку само инает и вештачка енергија. Рома е светлината,денес Интер ќе биде изгорен на Олимпико - Олимп - каде живеат Боговите :helou:

На што морав да додадам:

IOsonoINTERISTA напиша:
Некој нека му ја објасни разликата помеѓу Олимп и Олимпико :pos:
По што и F.A. мораше да додаде:

lF.Al напиша:
Госпожа, ај прибери си го малиов!

ZOTE напиша:
Победија античките македонци јеааа :vozbud::vozbud::vozbud: напред Рома - Македонија тоа е една држава тоа е една нација.

хаахах им покажавме кој е максимус античкиот македонец :wink:
На што дури и Rosi_46 мораше да додаде:

Rossi_46 напиша:
Се извинувам за оф топикот знам дека ќе ме бришете ама: ЗОТЕ иди лечи се.
ZOTE напиша:
Вардар и Рома е исто, затоа што вардар е споен од победа и македонија :vozbud: значи вардар е рперезентација во мало:vozbud:
И не може и понатаму да се запре:

ZOTE напиша:
и Манчестер Јунајтед е исто што и Мацедониа јунајтед :vozbud::vozbud::vozbud:

Е сега, да е некој што си игра мајтап и не навлекува, ќе разберам, ама Зоте наш навистина е навлезен во Зона Сумрака... :pos:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
У задње време општо се смеам на форумов.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
StarCraft 2:

Барам половен бета ки. Давам секакви сексуални услуги, пејам секаков вид на кафански песни, купувам леб насабајле и правам се друго шо ќе ви текне. Само пари не барајте.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.126
не сум зависем, усвари ја телевисија ич не глеам :wink:

абе а онаа со куферите на алфа кој ќе ја води ?
нелогичности -ги има многу...

екстра нелогичност-
MiroX напиша:
добра е серијава... но сепак нешто недостасува за да биде онака, поинтересна како американскине филмови :)

Член од
14 февруари 2010
Мислења
264
Поени од реакции
52
Типов е цар.

Светото писмо има објаснување за тоа, исто така и куранот има ако во тоа не веруваш, зашто тогаш не го погледнеш филмот паранормал активити? и во тоа ли не веруваш кое е документирано?
На што јас одговорив:

Добро бе да му се невиди зар му веруваш на еден обичен евтин холивудски филм.:pos2:
Ако гледаш така на работите тогаш зошто не го гледаш "Star Trek" или "Star Wars" па ќе увидиш дека постојат вонземјани и тоа на велико. Или ти пак гледаш на работите како што ти одговара па го прифаќаш она што ти одговара, а го отфрлаш она што не ти одговара.
И на крај тврдоглаво ми одговори:

И покрај видео материјал не веруваш во она што го гледаш? Не ми е јасно како сте слепи и не гледате што е вистина а што не, и не може на крај на филмот кој не беше филм туку луѓето се снимале да заврши со тоа дека дечкото го нашле мртов после 6 дена а телото на девојката никогаш не е најдено. Тоа е ваш проблем што не верувате а тоа е поради фактот што не сте образовани христијански и не можете да ги спознаете тајните на религијата.

Значи се додека постои овој свет ќе има лажење од нечестивиот а со разни знаци севишниот ќе им покажува ан луѓето по нешто за да се покајат и да одат на вистински пат. Значи НЛО е лага и ве лажат као и мене што ме лажеле, ама кога ќе се освестиш и ќе ја приочиташ вистинаат тогаш се опремуваш со знаење и ја победуваш лагата. А вие и покрај тоа читате и не можете да разберете дека сте излажани со нло.

Зоте... не навредувај НИКОГО - АПОКАЛИПТО
Ќе заборавев за малце. Исто така ЗОТЕ изјави: "вонземјаните се паднати ангели кои постанале демони". :pos2::pos2::pos2:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.566
T

Tetro

Гостин
Saber Rider напиша:
Слично ми се случува во 24-ка, од Кисела Вода до Центар имаше дупки и диво поставени "лежечки полицајци", и овој како намерно да ги гаѓаше и тоа со голема брзина. Сум скокал по 15 сантима :nesvest: Јајцава во врат ми идеа у пм :nerv:
че се смеам до утре :pos2:

Bayern M. - Manchester Utd. - 2
ZOTE напиша:
Точен резултат
Баерн Минхен - Манчестер Јунајтед - 3 - 1
Е од вакви глупости, ми се плаче, моментално:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom