Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еееееееее колега ми е од факултет, заедно испит полагаме ја читам тој бубицата во уво и пишува, и читам јас пет теми од сите пет саат ипол и стасува порака дали уште многу има оти место немало за пишување повеќе :icon_lol:.

Тоа е мораше јас сите други во 9 посабајле спијаат :icon_lol:, завршивме со испитот па да пишам тука :icon_lol:.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
добро утро драга,

празници биле па се прејале сите. сега сите само за диети и слабеење зборат. се запишале дури и на фитнес курсеви! а после ги гледам за да одат во метро се возат на ескалатори, за да се качат на први влагаат во лифт o_O

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Знам, некогаш човек е просто мал, виновен, наполнет со празно, а мисли дека е голем, божји лик и слично.

Многу е едноставно, на крајот. Но, зарем некој го сака крајот? Освен настинатите, што едвај чекаат да заврши филмот и да одат да мочаат.

Денешниот иљач се вика музика. Како и многупати, спасува единици клетки и создава раат. Лажен раат. А вистинит немир.

Требаше да завршам некој друг факултет, човече...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Во општото сивило и темница која ја прекрива Македонија, и празниците стануваат иритантни, ги потсеќаат луѓето на немаштија.

Вчера се прошетав по Широк Сокак, леѓето се замислени, несреќни. Не се сеќавам никогаш вака мрачна да била атмосферата во Битола за празници. А можеби она што го гледам е само рефлексија на мојата бескрајна омраза спрема се што се обидува да се претстави како вредност во ова колнето парче земја?

Член од
7 јануари 2014
Мислења
9
Поени од реакции
7
Драга прекрасни се утринските прошетки со личноста во која си заљубен :love::love::love:
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 14:54 ---
Драга прекрасни се утринските прошетки со личноста во која си заљубен :love::love::love:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кај Стеван на име ќе се оди, а не ми е згодно ама ич ама дадов збор дека ќе бидам присутен таму. Добив колешка со преводот на блогот, и морам да признаам прилично добра е во тоа, немам намера да оценувам ама да течноста на мислите и се како река :icon_lol:.

Малку повеќе лошо се однесував тоа ми беше мака ама ми помина и сега се е во ред.

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Кајгана It's been a while...U r not the same, I mean u r the same aaa... liiiike yellow same, but not the same same, u got me right? But u don't really give a shit, right? OK :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom