- Член од
- 7 март 2010
- Мислења
- 201
- Поени од реакции
- 8
ИИИ кај сум завршил .Значи со Голубе сме најбољи цел форум падна од столица.:pos2:
Мене искрено малце жал ми падна за тебе...ИИИ кај сум завршил .Значи со Голубе сме најбољи цел форум падна од столица.:pos2:
Друже легенда си на форумовИИИ кај сум завршил .Значи со Голубе сме најбољи цел форум падна од столица.:pos2:
Хахаха...ќе го биде и тоа како...:pos2:Ке го биде режисер :tv:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3384876&postcount=13901
:pos2::pos2::pos2::pos2:santeli напиша:Единствено логично објаснение е дека е газдата на Топилницата! Само он може толку да има ПРОТИВ велешани... па не може ни да проработи од нив... :wink:
Одоговорdobro poznat напиша:имам зашто да немам ама пак се навраќаме на она што го кажав глуп народ што ако излезеш на улица кога ке те гледаат ко телиња и кесе плашат да не им избега мизеријата во којашто живеат, иначе колку за твоја информација имам учествувано во работнички штрајкови сум бил и во штрајкувачки одбор и тоа пази во приватна фирма кај ГАЗДА од кој што сите се плашат, и знаеш што двапати штрајк дигавне против тој наш газда и му ебавме мамата, успеавме да си ја вратиме фирмата во наши раце, е кога ни стана јасно дека плаќа судии итн итн и дека нај веројатно ке успее со помош на корупција да ја земе фирмата дигнавне по трет пат штрајк, 6 Шест месеци не работевне немаше за нас и немаше ни за него, фрлаше пари на полиции судови адвокати и се што имаше спечалено потроши на мито и корупција, сметки му стигаа немаше никаков профит во мегувреме сите поднесовне тужби за стаж плати доприноси итн, сите работници беа обештетени тоест си го земавне делот, а тој сега е голтар е јабига никој не бара газда на конкурс а сите ние кој работевне таму се снајдовне повторно и пази мајката никој не умре за јадење затоа теоријата има и полошо не држи пошто полошо од ова нема,ако сум сам ке ме распарчат дур да трепнеш ама сите ако излезат малку потешко неможе сите да ги уништат
дами и господа поздрав од гастајбајтерите за нас глупите кои не заминале на времеmarsovka напиша:па што чекаш бе?
Дигај протест отварај тема нека се пријави кој е муж.
Толку пати се изнаслушав за тоа колкави се маживе наши дај да ги видам у акција
јеботе дај не ми арчете од тастатурата сакам да видам у живо
epic... priceless ... ме остави без зборdobro poznat напиша:сума сумарум народот е ГЛУП ПОШТО ДОЗВОЛУВА ДА ГО ЕБАТ а за дигање штрајкови и бунтови извини но во среда заминувам од МК така да нема да имам можност за такво нешто :pos2: како и дае чим дозволува да го ебат и е доволно ГЛУП ДАГО ДОЗВОЛИ тоа нека му стои впроцем секој народ сија заслузува сопствената влада ( многу стара мисла од еден многу паметен човек )
И иии дами и господа поздрав од гастабајтерите за нас глупите кои не сме биле доволно паметни да си заминеме на време
Дечко муабетов е дека некој преземал иницјатива и рекол е доста ми беше доста трпев, зар тој народ нее глуп што не ги мења тие коњоштипи што не им вика доста ви беше ??Напишано од GORAZDS
По моабетов ти дечко не можеш да организираш ни детски роденден во игротека.Се знае многу добро дека независен синдикат е ударна тупаница кај сите работници во една сериозна држава.За жал во РМ таков синдикат е мисловна именка , и што е нормално кога основата за вработување е политичка ориентација.Никој до сега не сакаше и не сака да створи услови работниците да се организираат во еден здрав синдикат , затоа што на секоја власт и е јасно дека тоа може да биде самоубиство , посебно на овие лопови од политичари кои владеат во последниве 20 години.Види го само коњоштипот Муратовски , од како знам за себе тој е прецедател на синдикат, која власт не би поддржала и посакала таков синдикалец.Што мислиш дека гејците ги носат мудата во колички , толку се храбри?????
:nesvest:Кајгано една
Јавно кажувам дека
АМБАСАДОРКА НЕ МОЖАМ ДА ЈА ЗАБОРАВАМ НИКАКО
СЕКАКО ПРОБАВ И СВЕ Е ЗАЛУДНО ПОСЛЕ НЕА ЈАС НЕЗНАМ ДА ЉУБАМ .....
КОПНЕАМ ПО НЕААААААААААААААААААААААААААААААААА ЗА ЖАЛ
Не ни знам како да го дефинирам освен вака :nesvest:^постот ми делува појќе трагичен отколку смешен
Не ни знам како да го дефинирам освен вака :nesvest:
Сериозно -.- нека биде муж ебате -.-