Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Денов беше еден огромен fail. Тоа што се видов со премногу драги личности беше единствена светла точка која го направи денов поубав. Инаку... ми се вришти, хаос ми е во главава, збунета сум и решив дека повеќе нема да правам глупави грешки само за да избегам од себе. Тоа сум што сум, јебига, колку и да не ми се свиѓа тоа, реалноста е таа. Не можам да бидам друга личност... а и сфатив дека не сакам, сфатив дека одвратно се осеќам правејќи постапки ко некој друг.
А тоа што од друга страна продолжувам да се разочарувам од себе, тоа е веќе сосема трета приказна.

M

M del Mar

Гостин
Лејди ти од Велес си? :pipi:

Иначе пријатно бев изненадена од личност која што никогаш не очекував да си ги исполни своите ветувања...:vozbud:

:helou::back:

пс

надвор е ладно, да си сејш дома мури

M

MIL

Гостин
Кајгано една
Јавно кажувам дека
АМБАСАДОРКА НЕ МОЖАМ ДА ЈА ЗАБОРАВАМ НИКАКО
СЕКАКО ПРОБАВ И СВЕ Е ЗАЛУДНО ПОСЛЕ НЕА ЈАС НЕЗНАМ ДА ЉУБАМ .....
КОПНЕАМ ПО НЕААААААААААААААААААААААААААААААААА ЗА ЖАЛ

Член од
17 март 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Draga....
Nishto novo...nekako nedelava mi pomina bez nekoi posebni planovi i deshavki,da ne recham komu kako dojde...Ubava vecher so stara klapa na malku podzaboraveno mesto i fino meze,a za kraj fino iznenaduvanje-drugarka mi od Slovenija iskoci pred mene od nigde nikoj:nesvest:
Inache...mi nedostasuva...si se chudam na sama sebe kolku znae da mi nedostasuva i se shto sakam e barem da bide malku poblisku...so drugo se snaogjame,ama trt:nenene:
I taka dur e ubavo,kje si terame od moznost do moznost,kje se raduvame i kje si planirame,a koga kje dojde toj mig kje se gledame samo so ocinja i kje trepkame od vozbuda...Sega dishime za denovite shto sledat,shto pobrgu da pominat i da se :back:
Ahhhhh draga,ne e lesno,no e ubavo...Me prasha kolku mi znachish....Pogledni me poubavo,se kje vidish na moeto lice,nema zborovi:kesa:i znam deka znaesh,ama ete...Ubavo ti e da go slushash pak i pak i pak...i naivno da mi se smeshkash so najubavata nasmevka:vozbud:
Ete taka....si vrvat denovite,stranite materijal,denovite do naredniot ispit...Ochajno mi trebash,ti trebam....i zbesnuvame do slednoto:back: Kaj i da e....tuka e:wink:

Dobra nokj draga,cuvaj se:helou:
N.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Кајгана

Не си фер, сите си ги исполегнала и испозаспала... нема со кого да го гледам изгрејсонцето.
Ама ајде, нека ти биде, се предавам и јас, не за друго туку од што премногу те почитувам ...ама ќе ти памтам!!!

Добра ноќ

T

Tetro

Гостин
wow, драгано,:vozbud:

до сега сме го тепале 5 души шизикот на сликата, го скршивме, нема мајка му да го познае :pos2:

и да, одам да лежам сега, сам :nesvest:

D

dh00|

Гостин
Драга...
не можам да спијам -.-
изглеав еден филм на сител...со жената шо си го загуби девојчето во авион..ах кутрата:(
сеа се лажам со репризата на опуштено.неам шо да прам.досадно ми е.
некој предлог??
:toe:

D

DartWader

Гостин
Драга

Се осеќам како гомно. Всушност и не сум далеку од вистината :jaj:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
најмила моја
бев сабајлево на тренинг си идам дома крај 11.30 и пред куќа кај мене има продавници нешто за плочки и поминувам тука кого ќе видам.........класнана :nesvest: ами од другата страна не ќе заиде мајка ми :nesvest: шит. јас добар ден ова она и да ме нема исчезнав ама мама ја виде и остана со неа. фак. четвртокот баш војни водевме со класната и сеа се ќе и каже на ми мадре :toe: заминав јас да се селам.

инаку ти како си ми?
мене денов ете ти кажав колку ’’убаво’’ ми започна. сега ми е страв мама дома ко ќе си дојде тешко мене :nesum:

заминав да се предозирам :back: ча0

туку заборавив да ти се пофалам за вчера вечер. ама ај тоа покасно

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Измрзнав надвор и што да правам седнаа пред мене и јас морам да седам. Барем чавките ги нема да не серат, и не знам некако сум носталгичен по нив откога ги искастрија тоа дрворедите и нив ги нема носталгично ми недостигаат, градов не е ист без нив :icon_lol:.
Прашува што има ново му објаснив што како ама да не раскажува многу наоколу тоа што имам намера да го правам оти ќе ми ја украдат идејата, му се виде интересно нешто не се подсемавеша на мојата замисла, а и реално добра е.....
Многу просјаци еј што е ова на сите пари да им давав без пари дома ќе си дојдев....
Си купив зелен чај за комбухата, З. има луди идеи во врска со нејзе се вклучуваат некои билки од кои што човек го чеша кај што не треба :icon_lol:, заеби тоа лоша идеја....
Сега ќе ручам и толку.....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Преубаво време,начисто уживање со кафе во рака,музиче во позадина и многу џагор одоклу.Ајде иде пролет,конечно.Уште вечер да се погоди и ќе биде заокружен еден убав ден.
Нешто ме тресе нервоза на периоди,појма немам зошто.Ќе ја налеам со вино вечер :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Иде на арно, 2 добри дела праам денес.:toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
Niso deneska ne ide denov dobro pocna so sonce ali se zaeba sve poso ni napikaa 4 gola na domasen teren abe site nekoi bosanci gi dadoa so znaci neame odbrana i ideme verovatno u druga liga so e prava tradegija be za takov tim ali so e tuka e sea nada umire zadnja pa ce vidime moe i da se spaseme i sonce pak ce ogree u minhenglatbah

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драга..
убав ден, уморни нозе :)
пријатно :back:

Статус