Семе Синапово (Тема за хејтери)

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување
Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Бараш да се соберат од #анти-влијателни екипата?
Bезилка PurplePuma Jagod4e Ligeia итн.
Овие особи ќе го паднат цел фејсбук бреее :icon_lol:
Повеќе не сум сигурен. Глава почна да ме боли кога почнав да читам коментари. Нема да биде рамноправна борба на поле на интелигенција. Се плaшам дека ќе загубам многу :D

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Преголем хејтер сум на ова џубре предолго време. Слободно фрламе хејтови по твитер, ќе пренесам подоцна :facepalm:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Kill it with fire, before it plants its seeds.

(Не сакам англиски шеги, ама не ми текнува на македонска со семе, јајца или сл.)

SayWhaat!?

олимпион
Член од
11 јуни 2011
Мислења
109
Поени од реакции
34
едноставно ова е тешко срање. Една од причините што го избришав фејсбукот е тоа што ми дојде преку глава да гледам колку ретардирани пријатели сум имал што го шернуваа семе синапово и веруваа во неговите срања !
П.С тие што имаат фејсбук нека се придружат на семе скапано!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

Пошто си ги тролам цело време , станувам денеска од спање гледам у нотификации од нив нешо напишано , читам и шо да кажам ... Интелект -50000 IQ !!! Гинесов рекорд !

Член од
23 јули 2012
Мислења
1
Поени од реакции
2
JAs ne sfakjam kolku treba da e covek mizantrop za da mu smetaat vakvi mesta koi se retkite od kade sto moze covek da crpi inspiracija koga ima potreba od takva.
Vie decis/ta treba da se zasramite... ova li e za smeenje.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/487818_10150933608488479_724580649_n.jpg

\Ne daj boze da se najdete na vrtiloto na sudbinata, sekoja nadez, barem i troska ke vi bide kako dar od vselenata.

PS jas licno sum ateist, ne sum mnogu po veruvanja itn, megjutoa od vakvi raboti mi se gadi.

Zasramete se site do eden.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
I ko demek treba da barame nadez u seme sinapovo a? Nema koj ne bil u tezok/teski momenti vo zivotot pa se soocil so niv i prodolzil ponatamu, ne baral uteha vo nekakvi seminja sinapovi :facepalm:

Ali barem edno sfakam sea, makedonskiov narod e najlesen za da mu nametnuvas propaganda.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
JAs ne sfakjam kolku treba da e covek mizantrop za da mu smetaat vakvi mesta koi se retkite od kade sto moze covek da crpi inspiracija koga ima potreba od takva.
Vie decis/ta treba da se zasramite... ova li e za smeenje.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/487818_10150933608488479_724580649_n.jpg

\Ne daj boze da se najdete na vrtiloto na sudbinata, sekoja nadez, barem i troska ke vi bide kako dar od vselenata.

PS jas licno sum ateist, ne sum mnogu po veruvanja itn, megjutoa od vakvi raboti mi se gadi.

Zasramete se site do eden.
Не бе брат. Не е воопшто за смеење. Ако си атеист ќе умееше да ја доловиш поентата на сликата. Бог кој ги сака сите жртвува мало невино 3 годишно дете. Зошто? Кој е неговиот грев... На кој начин ја тестира неговата вера? Што тоа дете знае, побогу... Отиде премногу сериозно ова, сепак е чда.

Kajgana Shop

На врв Bottom