Предлози за увезување интересни производи

• Креатор на темата Креатор на темата OceaN
  • Време на започнување Време на започнување
ограничена серија тешко дека можеш да најдеш освен ако има негде некое заостанато ...

Милка со вкус на чили пеперка??

Сега гледам по продавниците се продава 3литарски ред бул. Исто така и кафе кола, производи до кој пред еден месец ги немав видено.

Оди на alibaba.com Таму имаш од пиле цицка, и дури разгледуваш што се нуди ке ти фати око за некој производ.

the__chips_ean_4018077614033.jpg
Potato-Chips-PP02-.jpg

Не сум забележал кај нас ваков чипс во вакво пакување иначе многу е вкусен (не мора да е оваа фирма) и е интересно што е вакво пакувањето за разлика од стандардните пакувања во ќесиња.

the__chips_ean_4018077614033.jpg
Potato-Chips-PP02-.jpg

Не сум забележал кај нас ваков чипс во вакво пакување иначе многу е вкусен (не мора да е оваа фирма) и е интересно што е вакво пакувањето за разлика од стандардните пакувања во ќесиња.
.

Оваков чипс можеш да најдеш бар на сите бензински пумпи на Мак Петрол или лук оил не сум сигурен дали е од истата фирма,али пакувањето не е новитет.И кој не се бавел со дистрибуција чипсот е најтежок за пробивање,бидејки имаме чипсот Чипси и чипс Чачак кој се веќе традиција на нашиот пазар.

хммм, не баш некој добар предлог , вистинскиот би бил ДА СЕ ПРОИЗВЕДУВА ОВДЕ НЕШТО ТАКВО .., се што треба во однос на технологија има околу..треба само добрат претприемач со идеа и нешто малку пари.... :)
тоа брат ти е на место(y) .... но сепак немам доверба во нашиве- кои незнаат или несакаат едно обично трајно(тетрапак) млеко да направат- не па тоа
замисли, на 8-ми овој месец- како неработен ден:)-кога во вечерните саати ништо не работеше бар у околинава, а останав без тетрапак млеко заради нескафе - морав да купам за прв пат но и за ПОСЛЕДЕН од “здравје радово„) кој пробал и се заебал ко мене-знае за што зборувам:mad:
ако тоа го нарекуваат и продаваат ко природно македонско млеко:pos: (како што им пишуваше на опаковката)- тогаш не знам што да очекувам понатаму:(:mad:
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:52 AM ---
ЕДНОСТАВНО- НЕ не бива

тоа брат ти е на место(y) .... но сепак немам доверба во нашиве- кои незнаат или несакаат едно обично трајно(тетрапак) млеко да направат- не па тоа
замисли, на 8-ми овој месец- како неработен ден:)-кога во вечерните саати ништо не работеше бар у околинава, а останав без тетрапак млеко заради нескафе - морав да купам за прв пат но и за ПОСЛЕДЕН од “здравје радово„) кој пробал и се заебал ко мене-знае за што зборувам:mad:
ако тоа го нарекуваат и продаваат ко природно македонско млеко:pos: (како што им пишуваше на опаковката)- тогаш не знам што да очекувам понатаму:(:mad:
--- надополнето: Dec 10, 2011 10:52 AM ---
ЕДНОСТАВНО- НЕ не бива
пааааа..затоа Здравје Радово купува многу палмин зејтин и масло..па сеа ти види.., а и не е само тој таков купувач меѓу млекарите....:)

350 евра за пакување путер!

Незнам како се довеле во оваа состојба Норвежаните, но еве можност за извоз :)

Од 20-350 евра:eek::eek:
хммм, сепак прочитај што пишува со ситните букви , мора да ги има ..:) во Европа и околу ИМА ПЛАНИНА ОД ПУТЕР..која се зголемува, башка што ние за путер сме последна дупка на шупелка...,како само ти текна..:)

Дефинитивно- Казахстански коњак и
комплет зачини(приправки) во пакетчиња за варено/греено вино

Џобрејкерс..JAWBREAKERS!
Кој ќе ми најде џобрејкерс,го частам една кисела вода негазирана..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom