и јас би играл на оваа картаEpten keifot ke mi go napravi
Па поотворена мета се.Abe da fatis postara zenska sepak uspeh e...posto eve jas na primer ne bi prifatila vrska so pomlad od mene makar i dev do tri godini...e sega da imam 45 i dvaesetgodisnik bi prifatila za seks onaka i za paradiranje...
I...kako so zabelezav site se palite na postari tetki, pa zosto fakate sekogas pomladi? Polesna meta se tie ili sto?
Хм постари жени.
Само едно ќе кажам- Во глобала знаат што сакаат и нема тука курташачење, одење од крајност во крајност и нестаблиност во ставови итн...
Ало!!! Жена е, увек има нестабилност и никад не знаат шо сакаат.Хм постари жени.
Само едно ќе кажам- Во глобала знаат што сакаат и нема тука курташачење, одење од крајност во крајност и нестаблиност во ставови итн...
А ти не обработи нас као млади мајмуни :helou:serengeti напиша:Ме обработи како млад мајмун
Koj ti kaza deka Germankite ne se izbriceni duri ni pod miski?Si bil vo Germanija pa da gi vidis zenite kako izgledaat?Ili mislenjeto ti e od vremeto na NENA-99 luftballon ?Bidejki ovde ziveam veke 3 godini mozam da ti potvrdam deka nema zensko koe ne e istusirana pred da izleze od doma,koja nema frizura ,sminka i parfem koj mozes da go osetis i tri metri posle nea.A da ne ti raskazuvam deka 90% od germankite odat na fitnes,masazi,sauni itn.Dodeka 70%zeni kaj nas(vo makedonija) nemaat moznosti vo ovaa kriza za site ovie raboti za razlepsuvanje i kondicija a ne pak za kozmetika i parfemi,taka da ne sudi koj e posofisticiran koga ne si gi videl dvete strani.Ау, извини друже, тогаш си го повлекувам мислењето. :icon_roll
Ама сепак, ние сме на балканот, нели?
Најверојатно ти си едниствениот што „збрцнал” софистицирана теткица из Немачке.
Него, нели Германките не се бричеа? Ниту под мишки! Од кај сега тие испаднаа пософистицирани?