Постари жени

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
На еко мислиш, абе знаеш од пушење крвави коленици, ама до толку не ги загледував.:)

M

MIL

Гостин
Jas neznam valjda se teshat momcive i ovie ramo za placenje ama da idam da baram uteha u postara devojka Jok a pa za sex uste postrasno hahaha ne me privlekuva ke si se tesham sam togas nema da mi treba nikoja :duel:

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Abe da fatis postara zenska sepak uspeh e...posto eve jas na primer ne bi prifatila vrska so pomlad od mene makar i dev do tri godini...e sega da imam 45 i dvaesetgodisnik bi prifatila za seks onaka i za paradiranje...
I...kako so zabelezav site se palite na postari tetki, pa zosto fakate sekogas pomladi? Polesna meta se tie ili sto?

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
И јас сакам постари и позрели како секое машко, преку такво ми е више од недораснати девојчиња кои незнаат што сакаат и уште ги мава пубертет. Куровми од такви.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Abe da fatis postara zenska sepak uspeh e...posto eve jas na primer ne bi prifatila vrska so pomlad od mene makar i dev do tri godini...e sega da imam 45 i dvaesetgodisnik bi prifatila za seks onaka i za paradiranje...
I...kako so zabelezav site se palite na postari tetki, pa zosto fakate sekogas pomladi? Polesna meta se tie ili sto?
Па поотворена мета се.
Најчесто тој што има 20 години излегува на места на кој што излегуваат негови врсници.
А некоја која што има 45 години исто така .
Така да , помали се шансите да се најдат и да стапат во контакт.
А не дека не би стапиле во контакт , па макар и Секс за една вечер.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.392
Хм постари жени.

Само едно ќе кажам- Во глобала знаат што сакаат и нема тука курташачење, одење од крајност во крајност и нестаблиност во ставови итн...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Хм постари жени.

Само едно ќе кажам- Во глобала знаат што сакаат и нема тука курташачење, одење од крајност во крајност и нестаблиност во ставови итн...

Знаат што сакаат и знаат што прават и нема изјави од типот :
-Абе немој ме боли!
-Абе чекај се засрамив!
-Абе мала сум уште!
-Абе у пич*у матер............!!!

Така да и ја БИ постара лепота али чисто само до секс ништо повеке, за врска мислам дека е малку претерано искуството!!!

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
постари жени, да секако

Искрено до сега еднашка сум имал секс со постара жена и можам да кажам дека интересно беше, и точно е тоа дека искуството е многу битна работа ... Таа ми беше комшивка од зграда имаше многу мил глас и опасно добар гз. Но толку беше мила што искрено до пред да се случи дешавкава озбилно никад не би помислил дека би можел да направам нешто со нејзе од причина дека е жена во години и дека јас сум скоро дупло помлад од нејзе. Секогаш кога ќе се сретневме на скали си се поздравувавме онака осмех на лице здраво здраво и толку. Како што поминуваше време јас растев се развивав а тоа мислам дека беше приметено од нејзина страна. Приметив дека поисе време ме задржуваше на скали, отваравме некои теми за комјутери дека јас се разбирам од тоа па што комјутер да земела јас да сум и го "инсталирал" и такви ствари...и еден ден се деси она купи којутер и ме викна да и го иснталирам...беше летен период август само што се вратив од одмор исунчан Шатиран стварно јас самиот си се свигав
...многу ми беше пријатно кај нејзе во станот -иначе заборавив она нема маж мислам дека се оставила нешто така беше- да продужам сега ...пријатно зашто самото станче беше некако топло доминираше она црвена боја опуштено музиче во позадина топ...додека и го инсталирав комјутерот она цело време беше покрај мене беше облечена во некои тенки кратки панталончиња каде до израз и доагаше нејзиниот испупчен гз. Немаше шанси да не го приметам. Кога и да идеше до кујна да донесе нешто за пиење постојано го вртев погледот накај нејзе...еднашка така стана мислам да донесе лед и јас толку занесен со поглед во нејзиниот гз не приметив дека она се сврте и ме виде дека буљам ко манијак...кога приметив дека ме виде мене едно незгодно не знаес а она само се насмевна и продолжи....ууу веќе бев запален горев искрено нешто почна да станува премногу тврдо во моите кратки панталони...а и она опасна tetkica онака се допираше до мене ти треба ова она знаеш што е ова, како да направам ова она и ме допираше за коленето....мене КАМЕН пукам...не можев да оделеам и јас на нејзиното прекрасно колено и и пуштив рука...она пак слатко се насмевна и ме стана...кога ме виде колку ми е дигнат онака воздивна и ми кажа на увце уууу колку те посакувам...ми доагаше да ја напупам да ја искинам од ебење....а теткицава полека мали нема потреба од брзање...пред теткицава сексот ми беше чисто насиље си мислев дека колку подолгои посилно ги ебам толку сум подобар, али не било така не не...ме легна на кревет ми запали некои индиски дрвца и излезе од соба...додека да дојде јас више бев не опуштен преопуштен...типкава влага во соба облечена со некоја опасна долна облека црно црвенка со чипка, аууу лепота...Толку беше опуштено толку полека се дешаваа работите просто уживав. Ме обработи како млад мајмун, после нејзе сватив што значи уживање во секс искуството нејзино ми го пренесе на мене од тогаш искрено го користам до ден денес. Она живееше кај мене во зграда уште неколку месеци после тоа и си замиа за америка. Колку ми беше криво и бев тужен али битно направивме добра партија за испраќај. Поздрав до мојата мала слатка tetkica.

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Не би ми сметало милфица у стилот мај фрст секс тичр:drk:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Kolku postari? Aj nekoj age frame moze da dobijam?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Хм постари жени.

Ало!!! Жена е, увек има нестабилност и никад не знаат шо сакаат. :)
serengeti напиша:
Ме обработи како млад мајмун
А ти не обработи нас као млади мајмуни :helou:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Ау, извини друже, тогаш си го повлекувам мислењето. :icon_roll

Ама сепак, ние сме на балканот, нели?

Најверојатно ти си едниствениот што „збрцнал” софистицирана теткица из Немачке.
Него, нели Германките не се бричеа? Ниту под мишки! Од кај сега тие испаднаа пософистицирани? :)
Koj ti kaza deka Germankite ne se izbriceni duri ni pod miski?Si bil vo Germanija pa da gi vidis zenite kako izgledaat?Ili mislenjeto ti e od vremeto na NENA-99 luftballon ?Bidejki ovde ziveam veke 3 godini mozam da ti potvrdam deka nema zensko koe ne e istusirana pred da izleze od doma,koja nema frizura ,sminka i parfem koj mozes da go osetis i tri metri posle nea.A da ne ti raskazuvam deka 90% od germankite odat na fitnes,masazi,sauni itn.Dodeka 70%zeni kaj nas(vo makedonija) nemaat moznosti vo ovaa kriza za site ovie raboti za razlepsuvanje i kondicija a ne pak za kozmetika i parfemi,taka da ne sudi koj e posofisticiran koga ne si gi videl dvete strani.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
де ма, си цитирала мислење од пред 4 години...може сменето му е сеа.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Има посебен шмек со постарите и тоа многу поголем отколку кај генерациски блиските или помалите :)...абе...стара кока добра јуха...

Kajgana Shop

На врв Bottom