Постари жени

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Aceva напиша:
Абе какви постари жени, дали сте вие паметни?!? Со нитроглицерин треба да ја раните да не ви приумре, скраја да е. Или да се укочи, у најбољи случај.
Ајд, по дома сите. Недодоени.:icon_lol:
cekaj sega ti da ne mislish na babi neshto slucajno...se zboruva za postari od tebe nekolku godini...e sega do koja granica odish togash toa e drugo 12...:icon_lol:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не ја терајте толку на сеир темава:icon_lol:

Андроник напиша:
Што е она што ги прави постарите жени несомнено повредни, искуството, разбирањето или?

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Aceva напиша:
Абе какви постари жени, дали сте вие паметни?!? Со нитроглицерин треба да ја раните да не ви приумре, скраја да е. Или да се укочи, у најбољи случај.
Ајд, по дома сите. Недодоени.:icon_lol:
Праиме муабет за нешто што оди на две нозе и без забни помагала. Иако оралниот секс може е поарен кога ќе ја извадат вилицата.

А шо, не мислиш дека една зрела женска (да не спомнувам примери, си знаеш ти) може многу да му помогне на младо и зелено (а и не толку зелено) момче?

Пази, зрела е клучниот збор.

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
Спуки, годините не се секогаш показател на зрелоста. Какви возрасни а зелени личности има да знаеш.....

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
venera001 напиша:
Спуки, годините не се секогаш показател на зрелоста. Какви возрасни а зелени личности има да знаеш.....
Затоа реков дека зрела е клучен збор. Во секој случај, почесто се среќаваат постари зрели отколку помлади зрели луѓе.

А освен тоа, пикирав на сексуална зрелост, која не се среќава толку често кај помладите. Не дека ја нема.

Уште се сетив и на размислувањето на Џулијан од „Американски Жиголо“, дека постарите се многу поблагодарни на вниманието кое им се укажува. Дали ова држи вода?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sekakvi, mlado, staro, od 16-46 ako se zgodni, kako i evenualno onaa babana Jane Fonda, onaka sportski, moralno.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
BoBo напиша:
Mnogu e bolji da imas vrska so postara devojka otkolku so vrsnicka ili pomala. Zs postarite se nakako poiskusni i porazbiraat nekoi raboti.
Ајде бе не заебавај. Има онолку тетки што не биле „шприцнати” исто колку што има тинејџерки кои биле. Тоа дека постарите се поискусни е мит, останало од времето. Тогаш немало кабловски, немало порничи, нормално дека постарите биле поискусни.

Во денешно време, не верувам дека постарите „знаат повеќе работи” од младите. Порано да и свршиш на гради било научна фантастика, а сега младиве :party2:ко луди.

Башка, младо си е младо. Затегнато, убаво мириска, милина! Не сакам да фаќам „пудинг”.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Нешто во што постарите (читај : поискусните) се подобри, тоа е - точно знаат што сакаат и како да го добијат тоа. Тоа не се учи од порнич, и си сака извесна километража. Убаво е да водиш љубов со жена која знае што сака и знае што прави.

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Acid напиша:
Во денешно време, не верувам дека постарите „знаат повеќе работи” од младите. Порано да и свршиш на гради било научна фантастика, а сега младиве :party2:ко луди.
Не би се кладел во ова :)

Сепак се си има предности. Најубо да си пробаш и од тоа и од тоа. Кое ќе те фати око тоа. Јеби га. Само старово тешко да го заебеш за прстен.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Acid напиша:
Башка, младо си е младо. Затегнато, убаво мириска, милина! Не сакам да фаќам „пудинг”.
Аман бе . . . зависи колку постари. Ја летово бев со една постара, имаше 27 и можам да констатирам дека задоволи. Еве сега ме вика кај неа на гости во Австрија па ќе одам да ја посетам.
Сепак дефинитивно сум против сериозна врска со постари, може нешто несериозно, само секс, заебанции . . .
А уствари секогаш е индивидуална работа.

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Acid напиша:
Ајде бе не заебавај. Има онолку тетки што не биле „шприцнати” исто колку што има тинејџерки кои биле. Тоа дека постарите се поискусни е мит, останало од времето. Тогаш немало кабловски, немало порничи, нормално дека постарите биле поискусни.

-------------------------------------------------------------------------
Абе твојата теза држи ама овде на Балканот,а ние правиме муабет за софистицирана теткица из Немачке:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
astrion напиша:
-------------------------------------------------------------------------
Абе твојата теза држи ама овде на Балканот,а ние правиме муабет за софистицирана теткица из Немачке:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ау, извини друже, тогаш си го повлекувам мислењето. :icon_roll

Ама сепак, ние сме на балканот, нели?

Најверојатно ти си едниствениот што „збрцнал” софистицирана теткица из Немачке.
Него, нели Германките не се бричеа? Ниту под мишки! Од кај сега тие испаднаа пософистицирани? :)

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
Acid напиша:
Него, нели Германките не се бричеа? Ниту под мишки! Од кај сега тие испаднаа пософистицирани? :)
Eeee, какви ги има... а има и такви ко што велиш и ги викаат еко тетки.

Иначе се е релативно... додека си млад треба да се проба се, а понатака има нови генерациии, нови моди итн.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
123 напиша:
Eeee, какви ги има... а има и такви ко што велиш и ги викаат еко тетки.
Кхм (значајно).Ова се однесува, претпоставувам, на традиционални тетки што не пушат?

Kajgana Shop

На врв Bottom