Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
На IMDB има ужасно преценети и потценети филмови, ги има толку многу што тоа заслужува посебна тема. Мој совет е да не се базираш премногу на оцената иако и таа кажува нешто. Ако веќе бараш дополнителни информации за филмовите пред да ги гледаш, подобро разгледај ги коментарите за филмот, само избегнувај Спојлери, ќе ти ја уништат забавата.
Не е лошо да се види оценката на rottentomatoes.com или некоја слична, каде оценката се базира на позитивни или негативни reviews.

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Wall-e :pos2::pos2::pos2:СУПЕР!!!!

Norbit :tv::tv::tv::tv::tv::tv::tv: Супер комедија....со сигурност ке се насмеееете:pos2::pos2::pos2::pos2:!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Burn after reading

Филмот е како Envy,не може да му се допадне на секој,ете Јове го сакал,но мене воопшто не ме импресионира.
Не ми е јасно Бред Пит што барал во филмот,само си уништува кредибилитет после улоги како во Snatch и Meet Joe Black.
Клуни е стандардно добар,иако ми се меша со ликот во Сиријана.

Кога ќе размислам,од мене има 6/10,не е лош,ама воопшто глумечката постава не го оправда филмот.

Traitor

Филмов е дефинитивно овогодишно изненадување,дури првите 50 минути ќе се прашувате дали навистина некој дозволил овој филм да се издаде.
Можеби има стандарден крај (и прилично нелогичен,дефинитивно,но да не ви давам спојлери),но вреди да го гледате.

Хемијата на платно помеѓу Guy Pearce и Don Cheadle е одлична,исто така и споредниот муслимански лик (не го знам името,shoot me).
Сите глумци феноменално придонесуваат за филмот,и има навистина многу неочекувани нестандардни работи.

Оценка 9/10,само зашто можело тоа многу подобро да излезе во последни 30 минути.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Неверојатна пародија на легендарниот филмски серијал "Dracula" :pos:

А

Адриано

Гостин

Го даваа на нова-тв вчера закон комедија ви ја препорачувам ако ја немате гледано досеа!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Не е лошо да се види оценката на rottentomatoes.com или некоја слична, каде оценката се базира на позитивни или негативни reviews.
Па да, таму е според критиките, а на ИМДБ на некој начин е од публиката оцени, а немаат сите исто мислење...

Инаку последен филм: Ray, синоќа го гледав, предобар, се чудам како не ми беше гледан :nesvest:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Transporter 3 ... после критиките од Јове малку се замислив дали да го гледам филмов, ама сепак го спуштив и еве сме... за филмот... добар е, не е многу лош, и може да се истепаат саат и триесет и осум минити без да здодее, неможе да се споредува со некој филм од рангот на Taken по тоа како се одвива приказната и слично но нуди акција која за жал има доста нелогичности а и има некои "позајмени" сцени како на пример сцената во езерото ... нешто што одамна е видено во серијалот со Џејмс Бонд... оценка 5,7/10

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom