Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Transporter 3 ... после критиките од Јове малку се замислив дали да го гледам филмов, ама сепак го спуштив и еве сме... за филмот... добар е, не е многу лош, и може да се истепаат саат и триесет и осум минити без да здодее, неможе да се споредува со некој филм од рангот на Taken по тоа како се одвива приказната и слично но нуди акција која за жал има доста нелогичности а и има некои "позајмени" сцени како на пример сцената во езерото ... нешто што одамна е видено во серијалот со Џејмс Бонд... оценка 5,7/10
Ц ц ц , како не го прочитав коментарот на Јове и јас навреме :(
Најмногу го уништи филмот феноменално лошата глума на сите (посебно на женската) освен Jason Statham.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
The Day The Earth Stood Still - го најдов на добра снимка, после неколкудневното исчекување си седнав така на фотеља... со напумпан адреналин и ги отворив очите широко. 30 минути подоцна ги затворив и помислив да не ги отворам до утре, но ајде сепак му дадов шанса на филмот. Џабе. Го имаше оној шмек, ги имаше сите оние елементи кои ги градат СФ класиците, имаше се но, ете режисерот и актерската екипа, не успеале да го исполнат потенцијалот и да го донесат римејков бар блиску до оригиналот. Верувајте ако филмов беше само на 20% од она што беше оригиналот, да ја имаше бар дел од човечноста која ја прикажа оној од 51ва, и плус на тоа ако му се додадеше денешнава технологија... филмов ќе станеше најдобриот СФ на сите времиња. Разочарано се воздржувам од оценување на филмов.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
the dark .... ми се допадна темата , ок филмче иако крајот ми беше предвидлив на пола филм .....

The Dark movie.jpg

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Taken- филмов за мене е врв!!!! 10\10
Liam Neeson против албанската мафија :vozbud:. Опасен тип е Liam Neeson
. Акција без многу замарање на мозокот, релаксирано. Добро филмче. 7/10, гласам по стандардите на IMDB.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Cape Fear (1991) за оние што ги сакаат филмовите на Martin Scorsese и се разбира Robert De Niro. Последниот глуми тежок психопат, ќе ви се допадне. Исто така одлична актерска екипа.

Janev

2.856
Поени од реакции
58

интересен филм, за животот на швеѓаните, моја оцена 7/10

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
The.Day.The.Earth.Stood.Still....Можело и подобар да го направаат
Оцена 7/10

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Последен глеан филм, Wanted со Анџелина Џоли и Морган Фриман. Многу добар филм, научна фантастика. Како го осмислиле значи алал да им е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom