- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.628
- Поени од реакции
- 5.277
Случаевиве не се исклучок.[DOUBLEPOST=1396204125][/DOUBLEPOST]ОК
Ај сеа после ова ламентирање, кажи го твојот став за
- смилковскиот маскакр,
- протестите за ослободување на осомничените
- амнестијата на хашките случаи
- и конечно, за случајот на вадење органи на живи кафири
Олабави малце, сите веќе те забележуваат. Премнпгу лесно може човек да ти ја распознава пропагандава што ја водиш.[DOUBLEPOST=1396212987][/DOUBLEPOST]Калето и мал милион други случаи. Секоја недела, во просек има два случаи на напад врз интегритетот или имотот на неалбанци-немуслимани, од страна на Албанците. Но, тоа е само по медиумите, кои како што можевме да видиме низ безброј примери не ги пренесуваат сите случаи или ги заташкуваат. Замисли тек албанските медиуми како известуваат.[DOUBLEPOST=1396192030][/DOUBLEPOST]
Секогаш има оправдување, па макар најнечовечно да е делотото.
Овој пост е типичен пример, на она што го зборам. Ете, сега дознаваме дека ние сме криви за смилковскиот масакр или мачењето и изживувањето врз работниците. Пошто е од Тетово, сигурен сум дека дечково исто или слично ќе каже секогаш кога ќе дојдат алаховите роботи у Мала Речица да ја искршат, исшкртаат или измочаат црквата. Све тоа почнувало од нас и нема што да се буниме.![]()
Ова не е театарГлума и глумење наивност и невиност, на друго место, не тука. Никој нема да ти поверува
Милион пати сум кажал, кога-тогаш тоа ќе искочи од вас. Безразлика ти колку си паметен, образован, културен цивилизиран... кога тогаш ќе искочи тоа ш. Наједноставен пример ти е скапаниов форум, а да не зборам за надвор на улица. Штета што јас не сум админ на форумов
![]()
[DOUBLEPOST=1396150101][/DOUBLEPOST]
Да извршеле србите геноцид врз инцестниве суштества, немаше сега тука да ги има милион. Ама сами си ги примивме, затоа сега ќе го јадеме.![]()

Последно уредено: