Поранешен војник на УЧК раскажува за вадењето органи во Косово

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
ОК
Ај сеа после ова ламентирање, кажи го твојот став за
- смилковскиот маскакр,
- протестите за ослободување на осомничените
- амнестијата на хашките случаи
- и конечно, за случајот на вадење органи на живи кафири
Случаевиве не се исклучок.[DOUBLEPOST=1396204125][/DOUBLEPOST]
Калето и мал милион други случаи. Секоја недела, во просек има два случаи на напад врз интегритетот или имотот на неалбанци-немуслимани, од страна на Албанците. Но, тоа е само по медиумите, кои како што можевме да видиме низ безброј примери не ги пренесуваат сите случаи или ги заташкуваат. Замисли тек албанските медиуми како известуваат.[DOUBLEPOST=1396192030][/DOUBLEPOST]

Секогаш има оправдување, па макар најнечовечно да е делотото.

Овој пост е типичен пример, на она што го зборам. Ете, сега дознаваме дека ние сме криви за смилковскиот масакр или мачењето и изживувањето врз работниците. Пошто е од Тетово, сигурен сум дека дечково исто или слично ќе каже секогаш кога ќе дојдат алаховите роботи у Мала Речица да ја искршат, исшкртаат или измочаат црквата. Све тоа почнувало од нас и нема што да се буниме.:tapp:
Олабави малце, сите веќе те забележуваат. Премнпгу лесно може човек да ти ја распознава пропагандава што ја водиш.[DOUBLEPOST=1396212987][/DOUBLEPOST]
Ова не е театар ;) Глума и глумење наивност и невиност, на друго место, не тука. Никој нема да ти поверува :D Милион пати сум кажал, кога-тогаш тоа ќе искочи од вас. Безразлика ти колку си паметен, образован, културен цивилизиран... кога тогаш ќе искочи тоа ш. Наједноставен пример ти е скапаниов форум, а да не зборам за надвор на улица. Штета што јас не сум админ на форумов :D

[DOUBLEPOST=1396150101][/DOUBLEPOST]

Да извршеле србите геноцид врз инцестниве суштества, немаше сега тука да ги има милион. Ама сами си ги примивме, затоа сега ќе го јадеме. :D
:cuc:Браво за модераторите.

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.145
Олабави малце, сите веќе те забележуваат. Премнпгу лесно може човек да ти ја распознава пропагандава што ја водиш..
Хах, зарем е битно, дали некој како тебе, ќе го класифицира моето пишување како пропаганда?
Сите забележувале дека моето пишување е пропаганда?
Кои сите бе?
Ти, Дардан, Хатаб и Осама Бин Ладен?
Како ти дојде на идеја дека вие сте сите?

Секогаш кога фактите се неповолни се оди на лична дисквалификација. За жал веќе по долго време од вашиот вехабијски камп не гледам ништо друго, освен лични дисквалификации.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Хах, зарем е битно, дали некој како тебе, ќе го класифицира моето пишување како пропаганда?
Сите забележувале дека моето пишување е пропаганда?
Кои сите бе?
Ти, Дардан, Хатаб и Осама Бин Ладен?
Како ти дојде на идеја дека вие сте сите?

Секогаш кога фактите се неповолни се оди на лична дисквалификација. За жал веќе по долго време од вашиот вехабијски камп не гледам ништо друго, освен лични дисквалификации.
Не само тие туку има барем десетици (македонци) кои ми пишале по пп.

И искрено не сакам да знам што ти е целта.....

Член од
14 август 2006
Мислења
45.549
Поени од реакции
85.145
Не само тие туку има барем десетици (македонци) кои ми пишале по пп.

И искрено не сакам да знам што ти е целта.....
Десетици? :pos:
Мене илјадници Македонци ми пишаа по ПП со цел да ме подржат и стотици Албанци ми пишаа дека сум во право ама дека они не смеат јавно тоа да го признаат.

Член од
1 март 2014
Мислења
283
Поени од реакции
73
Десетици? :pos:
Мене илјадници Македонци ми пишаа по ПП со цел да ме подржат и стотици Албанци ми пишаа дека сум во право ама дека они не смеат јавно тоа да го признаат.
Zosto ne formiras politicka partija cim tolku golema podrska imas? Togas ke gi sredis rabotite vo drzavata cim ne ti se dopagaat?

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Zosto ne formiras politicka partija cim tolku golema podrska imas? Togas ke gi sredis rabotite vo drzavata cim ne ti se dopagaat?
Партијата веќе постои, тој е во огранокот за пропаганда, да ги дезориентира гласачите, демек најголемото зло во државава се албанците а не јавната кражба на народни пари.

Член од
1 март 2014
Мислења
283
Поени од реакции
73
Партијата веќе постои, тој е во огранокот за пропаганда, да ги дезориентира гласачите, демек најголемото зло во државава се албанците а не јавната кражба на народни пари.
Aman be leleee loso ni se pisuva na nas Albancite togas...

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Јас само сакам да ги прашам шиптариве...кои што се залетани во голема албанија,човекови права,борците за слобода...ШТО ќе правите,кога Американците ќе ви го свртат грбот ?Веројатно не мислите дека вечно ќе ве чуваат Американците ?Тогаш ќе ви се наплати за сите зло дела...штета само за оние,нормални и поштени меѓу вас,кој се многу малце...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Јас само сакам да ги прашам шиптариве...кои што се залетани во голема албанија,човекови права,борците за слобода...ШТО ќе правите,кога Американците ќе ви го свртат грбот ?Веројатно не мислите дека вечно ќе ве чуваат Американците ?Тогаш ќе ви се наплати за сите зло дела...штета само за оние,нормални и поштени меѓу вас,кој се многу малце...
Образование дечко, образование!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.048
Поени од реакции
51.376
Мислиш има врска во случајов?
нема врска ни со случајов ни со ниеден друг случај. Баш дека нема врска пред некој ден Али најави дека ќе ве утрапува на работа во каурските фирми за да можете и таму да преживате како бацили . Тоа дека сте све образовани писмени и способни .

Kajgana Shop

На врв Bottom