Порака до бившите

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ќе преминам на ТИ.
Те жалам од секој поглед.
Те жалам оти немаш два грама мозок.
Те жалам оти немаш два денари у џеб.
Те жалам оти те лажев а ми веруваше и како таква ме претстави на сите.
Те жалам оти твојот живот е толку мизерен и глуп додека мојот го исполнуваат многу работи.
И на крај...Те жалам оти си ПАРАЗИТ!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Ќе преминам на ТИ.
Те жалам од секој поглед.
Те жалам оти немаш два грама мозок.
Те жалам оти твојот живот е толку мизерен и глуп додека мојот го исполнуваат многу работи.
И на крај...Те жалам оти си ПАРАЗИТ!
И после кој одел со паразитот? Ти. :toe:

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
непријатно ова некако...а можеби па имаш потреба да си најдеш некој кој што ќе те лаже подобро од тебе, а ти ќе му веруваш...ти си знаеш

инаку на темава...помина време...се прашувам дали си добро и како ти е...секој ден...се надевам дека си најсреќна на свет и дека немаш проблеми...каде и да си се надевам дека не успеаа да те сменат и дека си нашла некој кој ќе те сака најмногу...ако не си нашла, ќе видиш дека ќе најдеш...прости ми што се навикнав да живеам без нас...тоа ми беше најтешкото нешто и не сум веќе истиот.. морав да продужам, нејќев ама морав...исто како што мораш и ти...незнаеш колку пати ми доаѓаше да ги одјебам сите и да дојдам да те земам...уствари знаеш...ама знаеш и дека не иде така, можда во некое друго место и друго време.....ми фалиш повеќе од се

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Чувај се и пази што праиш.Никогаш незнаеш каде и во што ќе западнеш.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Разделбите се тажни знам.
Но немој да плачеш.
Пак ќе речеш немам палома, а остаи дома...

АМУРИ ГЛУПАЧО ПАЛОМА НЕ Е ЗА ДОМА !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.028
Мизерни зборови на повредни ега. Частам пиво ако еден од тие редови е вистинит. Гарант е само омраза. :jaj:
.
Вистина е Виктор, вистина. Следниот што ќе го остави ќе е без веспа пред двор, па без кола во гаража, and so on..
Вистина. Брутална, но вистина.

:jaj::jaj:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Добро ми се чини само така или никој нема ништо добро кажано за бившите ???

Јас на бившата сакам да и кажам дека ке части пиво ко ке се видиме пошто борчи едно . Можи и кафе да части али то ако се видиме денски . Шо не е веројатно пошто на работа е до кај 6 -7 секој ден . Така да драго .. борчиш пиво .

Д

ДаркхарТ

Гостин
Вистина е Виктор, вистина. Следниот што ќе го остави ќе е без веспа пред двор, па без кола во гаража, and so on..
Вистина. Брутална, но вистина.

:jaj::jaj:
мислам дека реков паразит.тоа значи живее на туѓа сметка а не придонесува ништо.мене не ми е битно дали има веспа или не ама ми е битно кога не се понаша према мене како што доликува.и да.омраза е.страшна омраза чувствувам и сите тие редови се вистинити од збор до збор.

Lord Macedon

Етнички жител на Кајгана
Член од
12 септември 2008
Мислења
135
Поени од реакции
21
курвооооооооооооооооооооооооооооо...заради тебе 10 месеца изгубив!!!! не сакам да знам колку ме дупешеееееееееееееееееееееее курвоооооооооооооооооооооооооо

фала на темата :vozbud: :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Почна да работу.
Падна ми иверица на главу , исече ме на лице. 8 конца.
Исече гу косу.
Редовно иду у шуму.
Зема ги 8 000 евра, држа ги у руку 3 минута, Нејќу ги. Даде ги. И кажа им ако пробав да ми ги дадев паре па, више никад нема да ме видив.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ма мавни ми се, шо почна и во соној да ми идиш? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
курвооооооооооооооооооооооооооооо...заради тебе 10 месеца изгубив!!!! не сакам да знам колку ме дупешеееееееееееееееееееееее курвоооооооооооооооооооооооооо

фала на темата :vozbud: :)
Не знаеше пред тоа дека ти треба да ја дупиш а не она тебе?

Kajgana Shop

На врв Bottom