Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе преминам на ТИ.
Те жалам од секој поглед.
Те жалам оти немаш два грама мозок.
Те жалам оти немаш два денари у џеб.
Те жалам оти те лажев а ми веруваше и како таква ме претстави на сите.
Те жалам оти твојот живот е толку мизерен и глуп додека мојот го исполнуваат многу работи.
И на крај...Те жалам оти си ПАРАЗИТ!

Ќе преминам на ТИ.
Те жалам од секој поглед.
Те жалам оти немаш два грама мозок.
Те жалам оти твојот живот е толку мизерен и глуп додека мојот го исполнуваат многу работи.
И на крај...Те жалам оти си ПАРАЗИТ!
И после кој одел со паразитот? Ти. :toe:

непријатно ова некако...а можеби па имаш потреба да си најдеш некој кој што ќе те лаже подобро од тебе, а ти ќе му веруваш...ти си знаеш

инаку на темава...помина време...се прашувам дали си добро и како ти е...секој ден...се надевам дека си најсреќна на свет и дека немаш проблеми...каде и да си се надевам дека не успеаа да те сменат и дека си нашла некој кој ќе те сака најмногу...ако не си нашла, ќе видиш дека ќе најдеш...прости ми што се навикнав да живеам без нас...тоа ми беше најтешкото нешто и не сум веќе истиот.. морав да продужам, нејќев ама морав...исто како што мораш и ти...незнаеш колку пати ми доаѓаше да ги одјебам сите и да дојдам да те земам...уствари знаеш...ама знаеш и дека не иде така, можда во некое друго место и друго време.....ми фалиш повеќе од се

Разделбите се тажни знам.
Но немој да плачеш.
Пак ќе речеш немам палома, а остаи дома...

АМУРИ ГЛУПАЧО ПАЛОМА НЕ Е ЗА ДОМА !

Мизерни зборови на повредни ега. Частам пиво ако еден од тие редови е вистинит. Гарант е само омраза. :jaj:

.

Вистина е Виктор, вистина. Следниот што ќе го остави ќе е без веспа пред двор, па без кола во гаража, and so on..
Вистина. Брутална, но вистина.

:jaj::jaj:

Добро ми се чини само така или никој нема ништо добро кажано за бившите ???

Јас на бившата сакам да и кажам дека ке части пиво ко ке се видиме пошто борчи едно . Можи и кафе да части али то ако се видиме денски . Шо не е веројатно пошто на работа е до кај 6 -7 секој ден . Така да драго .. борчиш пиво .

Вистина е Виктор, вистина. Следниот што ќе го остави ќе е без веспа пред двор, па без кола во гаража, and so on..
Вистина. Брутална, но вистина.

:jaj::jaj:

мислам дека реков паразит.тоа значи живее на туѓа сметка а не придонесува ништо.мене не ми е битно дали има веспа или не ама ми е битно кога не се понаша према мене како што доликува.и да.омраза е.страшна омраза чувствувам и сите тие редови се вистинити од збор до збор.

курвооооооооооооооооооооооооооооо...заради тебе 10 месеца изгубив!!!! не сакам да знам колку ме дупешеееееееееееееееееееееее курвоооооооооооооооооооооооооо

фала на темата :vozbud: :)

Почна да работу.
Падна ми иверица на главу , исече ме на лице. 8 конца.
Исече гу косу.
Редовно иду у шуму.
Зема ги 8 000 евра, држа ги у руку 3 минута, Нејќу ги. Даде ги. И кажа им ако пробав да ми ги дадев паре па, више никад нема да ме видив.

курвооооооооооооооооооооооооооооо...заради тебе 10 месеца изгубив!!!! не сакам да знам колку ме дупешеееееееееееееееееееееее курвоооооооооооооооооооооооооо

фала на темата :vozbud: :)

Не знаеше пред тоа дека ти треба да ја дупиш а не она тебе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom