Незнам дали треба ова да го пишам али ајде...
Знаеш дека си единствената личност која има премногу значење во мојот живот,и дека непосоти граница која не би ја прошол само за да ти бидеш среќна,така?
Знам дека сеуште си мала и дека некои работи не ги сваќаш озбилно,но ако јас мислам дека како што поминува времето ти гледаш што се случува.За некои работи си во право и неможам да го одречам тоа..се трудам тоа да не биде така и барем во последно мислам дека колку толку се менуваат.Се надевам дека некни што го правевме муабтето свати за што се работи...не беа дирекни работите,али мислам дека свати од прилика шо е и како е.Свати ја една од моите животни жртви за тебе,што ако заминиш од државава ќе ми бидат залудни,но ако нема да жалам поради тоа.Многу поќе вредиш од тие срања да знаеш.Со текот на времето мислам дека ќе видиш за што се работи.Дозволи ми да ги променам работите и да покажам дека можам да те чувам асолно.Сама кажа дека само јас умеам да те чувам и да се грижам за тебе.Секогаш сум бил искрен и се сум ти кажувал и таков ке останам према тебе.И ова е чисто од срце за тебе.Те молам биди то што и беше до сега со мене,зошто ти ми си инспирацијата за се!:back: