Порака до бившите

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Знам дека не знаеш,али битно е што јас си знам.:pipi:

EMAIL="http://www.youtube.com/watch?v=rYmAiYqqy5c"]http://www.youtube.com/watch?v=rYmAiYqqy5c[/EMAIL]

Член од
27 септември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
9
Јас овде нема да зборувам многу само ова ке истакнам и во моментов ке го поздравам со песната

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Незнам дали треба ова да го пишам али ајде...

Знаеш дека си единствената личност која има премногу значење во мојот живот,и дека непосоти граница која не би ја прошол само за да ти бидеш среќна,така?

Знам дека сеуште си мала и дека некои работи не ги сваќаш озбилно,но ако јас мислам дека како што поминува времето ти гледаш што се случува.За некои работи си во право и неможам да го одречам тоа..се трудам тоа да не биде така и барем во последно мислам дека колку толку се менуваат.Се надевам дека некни што го правевме муабтето свати за што се работи...не беа дирекни работите,али мислам дека свати од прилика шо е и како е.Свати ја една од моите животни жртви за тебе,што ако заминиш од државава ќе ми бидат залудни,но ако нема да жалам поради тоа.Многу поќе вредиш од тие срања да знаеш.Со текот на времето мислам дека ќе видиш за што се работи.Дозволи ми да ги променам работите и да покажам дека можам да те чувам асолно.Сама кажа дека само јас умеам да те чувам и да се грижам за тебе.Секогаш сум бил искрен и се сум ти кажувал и таков ке останам према тебе.И ова е чисто од срце за тебе.Те молам биди то што и беше до сега со мене,зошто ти ми си инспирацијата за се!:back:

Член од
8 септември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
8
Ти посакувам СЕ НАЈУБАВО понатаму во животот....сепак ме научи на некои работи...:back:...сепак бев мала и не знаев како е да сакаш некого вистински..
Ама добро едно не ми је јасно...шо мајка бараш да ме следиш со колата насекое и истото го правеше дур работеше во кабловска(само јас се правев како да не те гледам) Знаеш дека не сум сама повеќе и имам покрај себе некој......ете ти ја таа што ја одбра...ама еден тен шо има..леле....ѓупка...ххеа....:vozbud::vozbud::vozbud:...и речи и нека не ме гледа коцкесто:kez:...FUCK OFF и двајцата:pos2:...

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Neam bifsi samo eden i edinstven e vo mojot zivot gorda sum na toa :back::smir::back:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Ти посакувам СЕ НАЈУБАВО понатаму во животот....сепак ме научи на некои работи...:back:...сепак бев мала и не знаев како е да сакаш некого вистински..
Ама добро едно не ми је јасно...шо мајка бараш да ме следиш со колата насекое и истото го правеше дур работеше во кабловска(само јас се правев како да не те гледам) Знаеш дека не сум сама повеќе и имам покрај себе некој......ете ти ја таа што ја одбра...ама еден тен шо има..леле....ѓупка...ххеа....:vozbud::vozbud::vozbud:...и речи и нека не ме гледа коцкесто:kez:...FUCK OFF и двајцата:pos2:...
боље се тие со темен тен. белите се шит. чоколадо рулз.
и не си ласкај, тебе ќе те следи.. пфффф... женски памет.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Како можеше да те видам сабајле.Кој господ ме натера те натера тоа време тоа место баш, аххххххххххххххххххххх...колку сакам да е тоа последен пат али изгледа се лажам...:tapp:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.323
Поени од реакции
8.327
ќе ме барате вие мене ама нема :pos2::pos2::pos2:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од