Порака до бившите

Член од
23 септември 2008
Мислења
21
Поени од реакции
1
ДАј молим те порасни не заради мене онака направи си услуга на себе :baeh:ццццц мизериии ејјјј...ма Шо знаеш прави:helou:

а да и all the best :) :smir:

Член од
26 септември 2008
Мислења
25
Поени од реакции
2
Иди на психијатар ..........!!!! ( Ако ти треба нешо врски/преку ред ова она ми знаеш број! )

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас мислев само во Африка луѓето знаат да прават зомбификација. Ете имало и тука некој.

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Ostavljas me neka ti je srecno...snacicu se nekako bez tebe da zivot ovaj zivim u tisini...
E nekogas si peev vaka, mnogu odamna moze pred skoro 2 godini, no sepak se se isplatese...
Jeeeeeee i si prodolziv bez tebe, ne veruvav deka ke mozam i deka ke zasakam nekoj posle tebe no ispadna deka zgresiv.Srekna sum, mnogu posrekna otkolku so tebe-samo se nadevam deka i ti ke bides sreken eden den..Se najdobro moja stara ljubov i ke se pokaes eden den za se sto imas napraveno ama takov e zivotot-ke svatis kolku ti znacelo nesto duri otkako ke go izgubis.Mnogu solzi za tebe imav proleano no tie se sega samo minato, sega sledat samo bezbroj nasmevki koi sto ke bidat rezultat na novata ljubov koja sto se budi vo mene-a ti ke ostanes samo kako mal spomen, moja prva ljubov, moe prvo stradanje...no i pokraj se sto mi napravi ne ti posakuam loso...Zatoa bidi sreken kako sto sum sega jas i se najdobro...

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Еј, ептен ти е проѕирно што одиш со девојче од 14,5 години. Очигледно не можеш да најдеш ништо подобро откако ги изгуби сите поени кај повозрасните девојки. Смешни сте, ти имаш 21 година, а таа 14,5.
Најискрено се надевам дека си среќен со неа и дека е невина, па ќе може да ти ја исполни твојата најголема и неостварена желба, на некоја да и бидеш прв.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Tvoeto prisustvo vo mojot zivot od mene napravi sosema poinakva licnost i nikogas nema da znam dali treba da te ubijam zaradi toa ili da ti bidam vecno blagodarna.

Ti posakuvam sreka,a sebesi si posakuvam da ne moram da bidam neposreden svedok na istata.Ostani si tamu.Ovde nema sto da baras,a i samiot znaes deka nabrgu bi ti stanalo pretesno.
Tvoeto zaminuvanje mi pomogna pobrzo da gi sogledam nekoi raboti,megu koi i toa deka zivotot bez tebe moze da ima smisla,iako na pocetokot voopsto ne izgledase taka.
Se se vrati vo normala,a nisto ne e kako sto bese.
Jas nauciv da baram i da naogam sreka vo drugi nesta i so drugi luge,i na momenti duri mi uspeva.Za tie momenti vredi da se zivee.

Член од
27 септември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
;;;

nikogas ne vrakaj i se na starata ljubov zatoa sto taa kniga e veke pro4itana , a ti go znaes nejziniot kraj !!! (preku ova samo sakam da ti kazam deka te prebolev, ti posakuvam se najdobro so "elena" ...):toe::pipi:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Господ гледе!!! ... виде го и тва шо ми го направи затва денеска ти врна на таков начин... акл за друг пат...

Се надевам ке останаш жив и здрав...и ке си продолжаш живото без да ме замараш мене и без говорене тва шо не треба...

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Честито злато, се спаси од хистерична кучка!!!:helou:

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
викаат времето лечи се...очигледно така е,ми помина лутината,хистеријата и депресијата така што...
се најубаво во животот,чувај си ја мама,срекно со постдипломските...!!
очигледно се беше во погрешно време и на погрешно место!:helou:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
хаааа малоумен.:tapp::tapp:Маалски фраер:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom