Порака до бившите

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
you don't come, around no more,
like you used to do
oh god i miss your company, your innocence,
you know just like
like it used to be
and how i need you here with me...
(sharleen spitteri-all the times i cired)

Риалити чек. Океј, ми текна.

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Nemam nisto loso da kazam za moite bivsi moze me povredil nekoj mozebi jas sum povredila nekoj,no sekogas gledam da ostanam so niv barem na zdravo ako nisto poveke.Im posakuvam se najdobro vo zivotot

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
I'm Soo Over You...Although you may not think that...There's a new face in town!...:)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Те сакав бе стоко една! Не знам зошто никогаш не ми поверува?
И бегај веке еднаш од мојов живот, секогаш се појавуваш кога ке те заборавам малку, и што? После пак по старо...1, 2, 3 , 4 дена си ок.....па те нема!
И се така во круг цели 6 месеци!
Еј имам душа и јас , знаеш?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Најпријателски те замолувам да се воздржиш од недолични коментари во врска со мене. И генерално, престани да се замараш, помина многу време. Концентрирај си ја енергијата на покорисни работи.

Да не ги усмери навака работите, прееска ќе ми беше мило што те видов. :wink:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
глеаш како е?! сељаче никакво. плачи сеа коа ти раскина љубовта и одма си се фати со друг. се глеа колку си и значел. за тебе ОВА , и МН други полоши работи ти посакувам . само за да сфатиш као ми беше мене ... тоа . this is what you get :wink:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
ke places i ti nekd
i ke se prasuvas
zosto na ljubov so ljubov ne se vraka
mozebi ke se setis na mene
kako te sakav
kolku bev pateticen
ili vozvisen
seedno...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Зарем уште не свати дека сето тоа беше твоја вина? Зарем уште не свати дека ти направи да биде така? Зарем уште не свати дека ти ме изгуби мене, а не обратно???? Од една страна мило ми е што си мислиш спротивно од сево ова погоре, а од друга страна те жалам што сама си се лажеш и сама си веруваш... Али, у минатото си ми сега, ќе сватиш шо изгуби, ама касно ќе е. Можеби и веќе свати, али додуша и веќе е касно како што знаеш и сама.

Kajgana Shop

На врв Bottom