Порака до бившите

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Не жалам што те изгубив туку што имав некој како тебе и што верував во некој како тебе!Добро што прекинавме зошто нема да го имав тој што го имам сега покрај мене!!!Поздрав и имај убав живот:back:

B

black angel

Гостин
znaci mnogu si glupav begas od tie sto te sakaat a trcas po drolji so trcaat po tvoite pari ke svatis i pak ke me pobaras ko togas....trkaloto se vrti ke mi padnes vo race

ah da za uste eden imam edna fina poraka

niso ne dobi so mi raskina sea sakas da trcam po tebe za da ideme malo morgen ti gubis jas samo dobivam

Член од
28 мај 2008
Мислења
211
Поени од реакции
12
А навистина некој верува дека некој/а ќе прочита ? Е ај, пусти желби... Се надевам ќе бидеме заедно на другиот свет...Биди среќна,тоа ме прави мене среќен...

Troublemaker

Guilty as Charged
Член од
1 септември 2008
Мислења
76
Поени од реакции
0
Знам дека уште ме сакаш и дека се надеваш... и јас исто иако не сме еден за друг.

Нека ти е со среќа во животот и најди некоја што ќе ја цени твојата љубов знам дека јас не го правев тоа. Нека те сака и да ти го покажува и докажува тоа бидејќи јас тоа не го правев. И колку и да ме боли сепак и јас ќе сум среќна ако си ти среќен.

Те сака твојата некогашна љубов чие срце и денес чука за само за тебе !

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не се ни сеќавате на некој што некогаш сте го сакале на било каков начин? Срамота.
Ма се сеќаваат они многу добро, ама може моменталниот дечко им ги чита постовите, па да не дојде до конфликти.

Порака до бившите: Сите сте ми срцки и ве сакам, иако некои повеќе од некои други, како дел од мојот живот.
Некои од вас останале во мојот живот, со некои ни се разишле патиштата, ама на никого не му посакувам лошо, не го колнам, не го бодам на вуду кукли и слично. Педерски е некој што до вчера ти бил сонце и златце, денес да биде вол и говедо.
Јас сосем добро живеам со спомените од вас, ама селективно, само добрите, на лошите не се ни сеќавам. :pipi:
Нема да ве заборавам-тоа е сигурно; сите епизоди од мојот живот грижливо ги чувам распоредени по фолдери. Само амнезија би можела да ги избрише податоците. :tv:

Знам дека не бев цветче, ама се надевам дека не ме колнете и не сте огорчени од мене од било која причина. Памтете ме по добро и свртете ми го бројот одвреме навреме, да видиме што сме, до кај сме. :wink:

Пријатен живот и многу среќа.

Член од
22 септември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Се надевам дека животот понатаму ќе ти биде ужасен зошто знам дека не си среќе иако сакш сите да ги залажиш. И ќе патиш уште а јас нема зошто мојот дел заврши. КОпиле едно никакво. Fuck you

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
не ми е криво што ме лажеше... криво ми е што мислеше дека ти верувам!

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Па ај кај сте запнале више Ма иди у три лепе пизде материне !

Kajgana Shop

На врв Bottom