Шо има врска ако не им игра Суарез...
Требаше да добие Ливерпул,ама ете пак кикснаа кога се големи фаворити,а пак со посилните тимови од нив не губат....
Сеа откога нема да излези некоја утакмица е лесно да се коментира-
ЕЕЕ НЕ БЕШЕ ТАА УТАКМИЦА ЗА ПИШЕЊЕ....
И среќа треба малку,ако ја отворат брзо утакмицата после е полесно....
Некогаш наивна грешка на голманот и замина добивката,како Челзи пред некој ден...
Не дека Виган е некоја силна екипа,ама ете Челзи ги потцени,слабо играа.....,капак беше аматерската интервенција на Чех и толку од утакмицата....
Ете и на Арсенал не им играле неколку првотимци па ја чукнаа Вила...(ептен незгоден тим)...
Јунајтед немаше добиено неколку години на Крејвн Котиџ,вчера ги растурија,со време си дадоа голови и крај на прикаската..се поклопија коцките....
Некогаш па нема да сака да влези топката,како пред некоја недела кога играа со Њукасл,10 пати од гол ја вадеа играчите на Њукасл топката....
Лил е посебна приказна...има голема разлика во квалитет помеѓу англиската и француската лига...
И кога те паѓаат англиски екипи барем напаѓаат,има шанси,трчаат..се борат,.играат фудбал,е сеа некогаш нејќи да влази топката....овие французите курташак....
Најнепредвидлива лига е француската.....(мое мислење е дека е една од најместените во цела Европа)....
Лил не прима гол од ПСЖ и од други посилни екипи....,сеа од петтокласна екипа како Ница прима 4 гола,3 во прво полувреме
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
,и четвртиот со играч плус...НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Среќа треба во последно време,шо викаат постарите кладионичари
УТАКМИЦИТЕ ТРЕБА ДА НЕ ПОГОДАТ НАС,НЕ НИЕ НИВ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Во право се...
![Кул :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/smilies/cool.png)