Поплаки

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Сестрите Вилијамс :mad::mad::mad:
Па се да ви ебам на двете смрдени едни, умрени, скапани, никави сте !!!
Дрољи едни, онаа па Серена пред 4-5 часа играше со Хлавачкова и ја отепа 6:0, 6:0 не ни изгуби ни гејм, а овде сервираше како умрена со 2км/h одеше топчето дрољо една :tapp:
Кога игра сама Серена сервира појако од маж, а денес како почудени двете да беа :facepalm:
Да си ги испокршите нозете двете, поќе тенис да не заиграте смрдени едни, леле солена сума на пари кладов, а ќе земев уште посолена сума на пари, ама на овие истурените како пари во вода да си клал :mad:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Сестрите Вилијамс :mad::mad::mad:
Па се да ви ебам на двете смрдени едни, умрени, скапани, никави сте !!!
Дрољи едни, онаа па Серена пред 4-5 часа играше со Хлавачкова и ја отепа 6:0, 6:0 не ни изгуби ни гејм, а овде сервираше како умрена со 2км/h одеше топчето дрољо една :tapp:
Кога игра сама Серена сервира појако од маж, а денес како почудени двете да беа :facepalm:
Да си ги испокршите нозете двете, поќе тенис да не заиграте смрдени едни, леле солена сума на пари кладов, а ќе земев уште посолена сума на пари, ама на овие истурените како пари во вода да си клал :mad:
Истото ми се деси и мене со Кириленко против Хлавацкова. :(

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Шкотска У21 се се ама баш се да ви ебам ! Неможевте уште еден гол да му дајте на тие умрените?? :mad:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Само што напишав да ги испцујам Ирцине судија пенал за нив 1-1 и после пресврт напраја 1-2 значи добро е што не паднав на првата дека ќе требеше сега да одам пак :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Утакмица со 1.15 коеф ја играш 4+ завршва 3:0, ја играш НГ завршва 1:8 :confused:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.877
Поени од реакции
6.933
Абе гледај бе гледај, ги имам Грција и Норвешка 2-ки, и двете си примија голови :facepalm:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Мора и денес да пишам му ебам местачите ццц малце беа стариве сега младинциве наши почнаја да местат.. ја играш со Фарски Острови да победат тие 0-0 , сега играм 1x најдоја да местат 1/2 му ебам матер !

П

Паган-др

Гостин
Леле Италијаниве ако не даат гол уште некоја минута.....

Да ви ебам безкичмењаците !!!!

Бугарија бе ало!!!!

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Босна, Холандија, Англија, Италија, Франција, Белгија
на ова само жабарине :mad: