Поплаки

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
тигре или саранди - знаев дека некоја ќе ја зафркни,се думав и одлучив - тигре :facepalm: мачори ниедни.........

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Ќе фатиш Италија-Англија точен рез 0-0 . ќе паднеш на ебениот Тигре ...која глуперда сум еј.... А вчера кога не требаше играв сингл Шпанија-Франција X полувреме. Ми отидоа сите пари и немаше за сингл на Италија XуX .... ти ебам и среќа и судбина и живот....

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Тигре :mad: тигри да ве изедат дрва едни....местачи.....
Шо ќе беше бе клети Аргентинци,местачи гнасни....,минатата недела Бока ме здрви за 30 евра,ете ги денес овие за 60 евра...:mad:
Така и ми треба,ко си бегам од замислата(основно правило,никогаш не менувај)....:facepalm: ,добро си мислев дубл на Саранди и Универзидад....малку ми беше,па уште овие ги допишав,очекував повеќе дека Саранди ќе прај беља,кај ти даваат местачи од рангот на Аргентинци. два зицера во една вечер:tapp: .......а не ја пишав Италија-Англија 0-2 гола....најмногу заради малиот коеф....1.50....ми избегаа парите од џеп...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
EEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tapp:
Ваков баксуз ако има некаде еј! Ја чекам Шарапова помалку од 17 гема. Води 5-0 во прв сет и сервира, губи 2 гема по ред, прв сет завршува 6-2. Во вториот води 5-1 и пак сервира моментално е 5-3. Море да изгубиш да даде Господ!!!!!!!!!!!!!!!! Не е можно стварно.......

М

Мартин`

Гостин
Уште еднаш ако пишам ебан Србин/ка на ливче јас Мартин да не се викам.. ти ебам глупиот Типсаревиќ (n)

А

Анноун

Гостин
Лош тениски ден . Џокович на смешен начин зигуби сет ( го имав минус) , клијстерс ја имав -20.5 , водеше 6-3 и 4-3 со брејк , и мафијашкото руско гомно Звонарева предаде :mad: . Само Типсаревиќ поштено го промашив.

Ајде нека се врти среќава да нема ЌОТЕК !

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Шарапова гнасо една,изгуби од ботот Лисицки,секоја чест,од она прасето Лисицки да изгубиш........од кој стигна изгуби Лисицки сега се повампири,нормално кога јас ја играм да изгуби:mad: ..
Мрш таму прачко една......на титулата од Париз да останиш до крај на кариера дрво едно.....
Доста е со тениси ДЕФИНИТИВНО.....:mad:време е за одмор од кладилница....:notworthy: .....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Шкендија :facepalm:

Не знам што кур ме тераше да ги стаам гнасите небањати на апла јак тикет.Само ебаните смрдоњи ме бутнаа за 16 илјади

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Не да се правам сега генерал по битка,ама очекував дека ќе матат нешто.....
Посебно кога прочитав во спорт изјава од некој играч на Шкендија дека и нерешено не е лоша опција...:eek:
Ја извадија сезоната уште непочната...:нинџ:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Е коњи беее,еден гол да дадевте прво полувреме немаше да биде лошо.
Олимпија смрдена,парите ми ги зедовте последни на тикет ве имав 1-1&3+ и ми го уништите.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
Geteborg be umreni edni...2 meseca nikoj nemate tepano,mesto da uzivam na pivofest,vie 1000 den mi zedovte na 1.45 koef,umreni edni...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Дома против тим, кој во 11 кола има освоено 2 мочани бода. Немам толку сочна пцовка, за да ја изразам својата изреволтираност.

Kajgana Shop

На врв Bottom