Салцбург бе мамицата ваша да ви ја ебам бе!!!! Па ако ова не беше наиграната утакмица денеска јас глава сечам, да ви ебам племето местачко да ви ебам. Од оние отепанине од Луксембург 3 гола примија бе!:?!?!!? А јас на хендикеп ги играм -2.5
Ме бутна само Хамбургер 1 со Нордсјиланд, али утакмицата била од 6:45, а ја ја уплатив во 6:55.
Што викате има шанси некако бар да ме исплатат со квота 1 на Хамбург пошто нивна грешка у саатница е ?
Ме бутна само Хамбургер 1 со Нордсјиланд, али утакмицата била од 6:45, а ја ја уплатив во 6:55.
Што викате има шанси некако бар да ме исплатат со квота 1 на Хамбург пошто нивна грешка у саатница е ?
САД-Австралија-2ка со хен. по се изгледа нема да тепаат 34 разлика Америве
Хрватска-Тунис 2 со хен.
Хрватска-САД 1
Бугарија-Германија 1
Моментот кога ќе ги фатиш сите натпревари од големо натпреварување а кога ќе те заебе една од друг натпревар-Безценето (тие што се заебале за време на ЕВРО знаат јас тогаш паметен бев ама сега се заебав) --- надополнето: 9 август 2012 во 01:04 ---
Да ги фатив Гробарите сега баш ќе ми беше забавно.
Добро бе не можевте ли на крај уште еден кош да дадевте за да не бидат само Гробарите тие што ќе ме закопаат?
Вчера
ми се случи најголемата лакрдија во животот..ја изиграв сингл Црна Гора-Франција 45,5+ и ни повеќе ни помалку постигнаа заедно 45 гола и 6 промашени пенали на двете страни и по 3-4 зицери поединечно надополнети со контри и стативи..и 8 минути без постигнат гол во второ полувреме....и решив да одам на бајачка
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.