Поплаки

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Глуппппппппппппппппппппппппппппп :mad::mad::mad::mad::mad:
Ке убијам некого у пичку матер
Од најдобитен ден јас не ке фатам ништо зато шо не одам сам да си уплатам терам други и убо ми е ке си патам сега
Му текнало ке клам уш 50 денари и ке допишам уш 2 утакмици на тикетов твој :mad::mad::mad::mad:
Ко да не мојт да си ги уплатит посебно аххххххххх бе УПМ
Памет за друг пат ова заминаа 50 евра профит :mad::mad::mad:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Mрш ебате тика-така играта на Ирска да не можиш 2 гола у прво да му дадиш :tapp:
Лееееееее колку сум изнервиран Македонија си влезе, Италија од 0-1 прво и виа нежните од 4 минута не можеа уште еден гол да дадат. Да ви израмнат мамето ваше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Mрш ебате тика-така играта на Ирска да не можиш 2 гола у прво да му дадиш :tapp:
Лееееееее колку сум изнервиран Македонија си влезе, Италија од 0-1 прво и виа нежните од 4 минута не можеа уште еден гол да дадат. Да ви израмнат мамето ваше !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јас 1-1 и 3+ ја имам ама ако Ирска не дај гол, тешко дека ќе влези. Овие идиотите со се топка сакат вгол да влезат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Јас 1-1 и 3+ ја имам ама ако Ирска не дај гол, тешко дека ќе влези. Овие идиотите со се топка сакат вгол да влезат.
Ќе излезе бе :P
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 22:13 ---
Ти реков ќе влезе :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Прво за вчера да се испуцам. Па добро бе шпањолци едни неможевте уште еден да закачите прво полувреме? Ебави тоа педерите.
А Оклахома да не коментирам,прва четвртина дупки еј. Џабе ви е и дурант со 32 коша кога прво ве утепаа,е не ви се овие старците од Сан Антонио. Ќе ве видам сега баш во Мајами дали имате муда за титула.
А за денеска кој ѓавол ме натера да ја пишам Бате Борисов,ебати коефициентот 1.30 ме обори а што убаво сингл стегинја за тие пари Франција,е тоа е лаком газ си знае што лапа. Од претпсоледните ја изгубија еј,ебати глупите комбинации што ги направив.

М

Мартин`

Гостин
2-X ја имав Англија, толку блиску а сепак далеку :place:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Најакиот фикс за денеска Чешка-Русија 1,ракомет. Ги здробија уште во прво. Ах бе дете...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
Од 10 утакмици во Норвешка 3 лига 9 завршуват 4-5+. Едната која, нормално, ја играм конзервативно 3+ за ситни 1.2 завршува 1-0.
Добиток за денеска Гјовик-Орн 1-0

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не ми се верува на што паѓам ... Русија-Ѓупција 1X @1.12 :pos: Одам да барам јаже, некое подебело, да не се скине оти малер ли сум шо ли сум...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
БРАВО ХОЛАНДИЈА НАЈЈАКИ СТЕ !!!

Светски вице-шампиони...

Екипа со играчи како Снајдер,РВП,Хунтелар,Робен,Ван Дер Вил,ВДВ и останати да губи од репрезентација која во последниве 2 год има изиграно нерешено со Македонија и со ЗЕЛЕНОРТСКИ ОСТРОВИ !!! Па Зеленортски острови не изгубија од Португалија а тие не ни имаат жители а уште помалку професионални фудбалери..
Не ми е за парите за ситно уплатив ама како може екипа како Холандија вака да игра не ми е јасно

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
чекаш тенис за 11 000 води 2-0 во сетови и преокрет 2-3
ма немој да ме јебеш бре

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Да му ебам све на овој Мрсулојадачот од Германија го кладе Гомез 10 минути само за да ме заебит:mad::mad::mad:

А

Анноун

Гостин
многу се нервирам кога ќе паднам само на меч што сум го видел оти е форсиран тука ! њувелс олд бојс пенизионариос! за 4000 денари.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Tigre ме искинаа денес, кој пари ми ги зедоа. :tapp:

Последно коло дома да се бориш за титулата и нерешено, неписмена работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom