Незнам дали ќе ме сватите, ќе се потрудам да објаснам каков ми е проблемот. Значи најпрво помислив дека станува збор за вируси, меѓутоа изгледа дека не е доа тоа бидејќи скенирав неколку пати со антивирусот што го имам а верувам дека е доста квалитетен, бидејќи ми беше препорачан, тоа е антивирусот на microsoft, „Micrsoft Security Essentials“. По неколку пати скенирање немаше најдено ниту еден вирус а во минатото секогаш овој антивирус ми наоѓал секакви вируси кога имало и во глобала сум задоволен од него.
Проблемот е во тоа што одеднаш, на facebook не ми дава можност да се вклучам на chatot, покажува колку контакти имам уклучено, значи кликам на нив нели за да ми ги отвори меѓутоа нема никаква реакција исто како воопшто да не сум кликнал а воедно и не ми дава опција да се одлогирам од профилот, кога ќе кликнам на акаунт, ги отвара другите опции но не дава лог аут.
Исто така на јутуб, неможев да гледам клипови и ми се појави Get the latest Flash player. Арно ама, кога кликнав на тој линк за да го симнам последниот флеш плеер, нели се појавува линкот, кликам на Agree and install now, но повторно ме враќа на истото. И неможам да поставам фотографија за да ви прикажам, кога одам на закачување повоторно ме враќа, исто така и кога кликам на смешковците на форумов нема никаква реакција. Мислев дека приблемот е до пребарувачот што го користам, опера, направив анистал и повторно инсталирав меѓутоа не е до тоа, повторно ми се јави истиот проблем.
За некои дејствија што ќе ги кликнам нема никаква реакција, исто како да не сум кликнал, незнам стварно во што би можел да биде проблемот, нека каже некои што може да ми помогне. Фала однапред поздрав.