Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам еден проблем,сакам да направам формат на лаптопот,имав една фрее триал верзија хп 30 дена за којашто никако не можев да најдам код,тие 30 дена изминаа

Сега кога ставам ЦД не сака да го бутира односно не ми дава Press any key to continue туку ми пише Couldn't find NTDLR што може да е проблемот ?
Наместено ти е first boot device да биде cd/dvd rom ?

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Некоја програма за симнување на спотови? Ако знае некој нека напише.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
535
Поени од реакции
257
Сакам да инсталирам MAC OS X SNOW LEOPAR или LION на рс. Дали е тоа можно и како да го изведам тоа.

S

Sagan

Гостин
На стариот лаптоп (Toshiba Satellite L300) со Windows 7 (проклет да е), му се случува следното: по вклучување, се јавува само цртата што трепка на црн екран и то. Пробав да преинсталирам Windows 7 и Ubuntu и стигнува само до

после што све се укочува.
Умрен е хард дискот или нешто со биосот не е ок?

Некоја програма за симнување на спотови? Ако знае некој нека напише.
Инсталирај копче за симнување на самата страна на јутјуб... Google: extension (browser name) youtube download и инсталирај, после што ќе добиеш ваква ситуација

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
На стариот лаптоп (Toshiba Satellite L300) со Windows 7 (проклет да е), му се случува следното: по вклучување, се јавува само цртата што трепка на црн екран и то. Пробав да преинсталирам Windows 7 и Ubuntu и стигнува само до

после што све се укочува.
Умрен е хард дискот или нешто со биосот не е ок?
До Windows-от е. Преинсталирај го пак.

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Дали некој знае како да направам update на драјверите на компјутерот?Некогаш се дешава после формат на комп. игрите да не ги уклучува а после update на драјверите се е во ред.Едноставно дали некој знае како се прави тоа?

Благодарам однапред.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дали некој знае како да направам update на драјверите на компјутерот?Некогаш се дешава после формат на комп. игрите да не ги уклучува а после update на драјверите се е во ред.Едноставно дали некој знае како се прави тоа?

Благодарам однапред.
Driver Genius

Kajgana Shop

На врв Bottom